Asus Zenfone 3 Ze552kl - Lg V10

HANGİ TELEFONU TERCİH ETMELİYİM

• Kullanılan toplam oy
    7

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
İki cihaz arasından v10.Yoksa kesinlikle g5.Açıkçası ilk defa böyle orta seviyedeki bir cihazı v10 gibi bir cihazla kıyaslayanı görüyorum.
Böyle bir hataya düşmeyiniz,sonuçta amiral gemisi amiral gemisidir.1 senelik amiraller dururken orta seviye güncel cihazlara para vermek saçma diye düşünüyorum.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Arkadaşlar Merhaba ;

Asus zenfone 3 ze552kl ---- Lg v10

Arasında kaldım. İki cihazın özellikleri ve fiyatları hemen hemen aynı.

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Kullanan arkadaşlar var ise yorumlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler

V10 kullandım cihaz tasarım malzeme kalitesi ses vs olarak beni memnun etti 2. ekran alışınca kullanışlı geliyor. cihaz hafif ağır dar pantolon giymiyorsanız sıkıntı olmaz ama benim asıl satma sebebim ekran süresi kısa çok keserek kullanmama rağmen (arka planda uygulamalar vs kapatıp ekran parlaklıgı nı kısıp sadece wifi kullanıp ki öyle bile 3-3.30 saat alıyordum) bu sebeple sattım işlemci olarak vs sıkıntı yoktu yani tek sebebim pil süresi ben alışkınım uzun ekran süresine eski iphone mi bu sebeple satmıştım şuan ki cihazımda full hücresel ile internette geziyorum + bir kaç oyun + veri paylaşımı ile 4 saat ekran süresi alıyorum normal wifi de ise 5 saati geçtiği oluyor yani batarya sıkıntı olmazsa alın güzel cihaz hissiyatı vs çok farklı yanda ki o detaylar vs o cihaz yüz üstü düşmedikçe ekranın kırılma ihtimalinin olmaması vs hoş bence

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
V10 kullandım cihaz tasarım malzeme kalitesi ses vs olarak beni memnun etti 2. ekran alışınca kullanışlı geliyor. cihaz hafif ağır dar pantolon giymiyorsanız sıkıntı olmaz ama benim asıl satma sebebim ekran süresi kısa çok keserek kullanmama rağmen (arka planda uygulamalar vs kapatıp ekran parlaklıgı nı kısıp sadece wifi kullanıp ki öyle bile 3-3.30 saat alıyordum) bu sebeple sattım işlemci olarak vs sıkıntı yoktu yani tek sebebim pil süresi ben alışkınım uzun ekran süresine eski iphone mi bu sebeple satmıştım şuan ki cihazımda full hücresel ile internette geziyorum + bir kaç oyun + veri paylaşımı ile 4 saat ekran süresi alıyorum normal wifi de ise 5 saati geçtiği oluyor yani batarya sıkıntı olmazsa alın güzel cihaz hissiyatı vs çok farklı yanda ki o detaylar vs o cihaz yüz üstü düşmedikçe ekranın kırılma ihtimalinin olmaması vs hoş bence

Önerilerin için tsk arkadaşım

Açıkçası bu cihazı kullananda kullanmayanda yorum yapiyor. Cihazdan soğuttular beni :D

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
G5 desen daha iyi çünkü doğru model ile güzel bir kamera deneyimi bile çok farklı bir şey ama dediğim gibi doğru model.;)