Asus Zenfone 3 Ze552kl - Lg V10

HANGİ TELEFONU TERCİH ETMELİYİM

• Kullanılan toplam oy
    7

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Merhaba ;

Asus zenfone 3 ze552kl ---- Lg v10

Arasında kaldım. İki cihazın özellikleri ve fiyatları hemen hemen aynı.

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Kullanan arkadaşlar var ise yorumlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    7.4 KB · Görüntüleme: 694
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    17.1 KB · Görüntüleme: 541

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Ben ikisini de kullanmadım ama şunu söyleyebilirim ki v10 alınası bir cihaz değil bence.

M

Murat Burç

SDN Okuru
V10 batarya performansı hariç zenfone 3ün ÇOK ÇOK önünde
Birisi zamanının nerdeyse her konuda en üst özellikleriyle çıkarılmış bir model öbürü kıytırık fiyatı uçuk orta segment çöp bir cihaz
2000 tlye bu cihazlara verirmiydim vermezdim gider G5 alırdım ithalatçı

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Asus zenfone 2 lazer i Kullananlar çok memnun . Şuan asus bende ağır basıyor. Kamera olarak işletim sistemi olarak iyi derecede . Ama burada ki yorumlarda telefon almamda etkili olacak

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar Merhaba ;

Asus zenfone 3 ze552kl ---- Lg v10

Arasında kaldım. İki cihazın özellikleri ve fiyatları hemen hemen aynı.

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Kullanan arkadaşlar var ise yorumlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler

Merhaba,

Bu cihazlae 1800-2000 tl bandında satılan ürünler. Açıkçası bu fiyat aralığında lg v10 yerine lg g5 almanızı tavsiye ederim. Şimdi neden böyle söylüyorum. G5'in ithalatçı garantili fiyatı ile v10'un distribütör garantili fiyatı yakın birbirine. Ve iki cihazın tüm spec'lerine baktığımızda ayrıca kullanım deneyimlerini de göz önüne aldığımızda g5 her konuda daha başarılı.

Asus zenfone 3 modeline gelecek olursak. Ürün çok şık bir ürün. Aldığınızda kesinlikle memnun kalırsınız. Ama bu fiyatın sd625 işlemcili bir cihaz için fazla olduğu kanaatindeyim. Şimdi bu işlemci kötü değil. Ama sd617 jenerasyonuna sahip 1000 tl bandındaki ürünlerden çok öte birşey sunmuyor güç olarak. Bunu bence göz önünde bulundurun.

Bu fiyat bandında az önce g5 örneğinde bulundum aynı durum zte axon 7 için geçerli. 2000 tl'ye satılan bu cihaz hemen hemen her konuda iyi bir cihaz. Hemde distribütör garantili. Benim tavsiyem g5 veya axon7 modellerinden birini tercih edin. Alternatif olarak hepsiburada'dan sony xperia x modelini düşünün.

Yok illa bu iki cihazdan birini alıcaksanız zenfone 3 almanızı tavsiye ederim.

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkürler. Çok yararlı tavsiyeler.

Zte axon 7 de gerçekten çok şık ve özellikleri bakımındanda çok iyi derecede.

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba

Asus zenfone 3 ze552kl 4gb ram . Nerede bulabilirim.

Yardımcı olabilecek var mi

Teşekkürler

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
V10 alın. Cidden iyi ve farklı bir telefon? Aşağı yukarı aynı fiyata G5 neden düşünmediniz ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonda biraz karizma olacak. G5 i bu yüzden sevmiyorum. Çok yapmacık geliyor bana
V10 iyidir hoştur ama Ghost screen tehlikesi var ve batarya performansı düşük bunu göz önünde bulundurun V10 çok güzel bir telefon ama bazı şeyler onu çok kötüleştiriyor mesela işlemcisi ve bataryası

M

Murat Burç

SDN Okuru
Lg den vazgeçtim :) asus alacağım....
V10 yanında Zenfone 3ün adı geçmez.
V10 bir amiral gemisi ve hali hazırda kamerası ekranı vb ile zenfone3ü siler.
Zenfone3e o para verilmez. V10 ciddi eksikleri yüzünden alınmaz.
G5 öneriyorum ben 1800e ithalatçı garantili
2000 TLye Zte axon 7 alabilirsiniz

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lg nin kalitesine laf söylenmez ama asus un kalitesi de yok sayılamaz . Asus gayet iyi cihazlar yapıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Lg nin kalitesine laf söylenmez ama asus un kalitesi de yok sayılamaz . Asus gayet iyi cihazlar yapıyor
Asus iyi cihaz yapıyor veya yapmıyor orası göreceli bir kavram
1800 TL verdiğmizde kamerası çok daha iyi işlemcisi çok çok daha iyi modeller var. Hiç olmadı 1800-1900 TLye S6 var. Zenfone 3, S6'nın tırnağı olamaz mesela
Snapdragon 625 için istenelien 1500 TL çok fazla

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Asus iyi cihaz yapıyor veya yapmıyor orası göreceli bir kavram
1800 TL verdiğmizde kamerası çok daha iyi işlemcisi çok çok daha iyi modeller var. Hiç olmadı 1800-1900 TLye S6 var. Zenfone 3, S6'nın tırnağı olamaz mesela
Snapdragon 625 için istenelien 1500 TL çok fazla

Murat sen çok fazla detay inceliyorsun . Senin kadar bilmiyorum açıkçası. 1700 tl limitim var . Önerin ne ise onu alacağım. Tsk

M

Murat Burç

SDN Okuru
Murat sen çok fazla detay inceliyorsun . Senin kadar bilmiyorum açıkçası. 1700 tl limitim var . Önerin ne ise onu alacağım. Tsk
G5in yanında gerisi fos
G5in adı anıldığı anda fiyattaki diğer telefonlar fos kalıyor G5 herşeyiyle amiral gemisi ama lg piyasası olmadığı için fiyatı düşüyor. Satılmadı vb vb fiyat performans oranı çok yüksek 3-4 sene kaliteli kullanım sunar

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
E
G5in yanında gerisi fos
G5in adı anıldığı anda fiyattaki diğer telefonlar fos kalıyor G5 herşeyiyle amiral gemisi ama lg piyasası olmadığı için fiyatı düşüyor. Satılmadı vb vb fiyat performans oranı çok yüksek 3-4 sene kaliteli kullanım sunar

Eyvallah arkadaşım

Ebubekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
G5 i değerlendireceğim . Ama başka form sayfalarında da bu konuyu açacağım ....