Asus Zenfone 3 Alınır mı?

technoCoC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar Zenfone 3 Vatan'da 1379 TL ye düşmüş bana alınabilir geldi. Telefonda aradıklarım; şıklık, oyun performansı. Kamera gibi özellikler biraz daha geri planda. Alınır derseniz hemen bugün gidip alacağım.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Şahsi olarak Asusun arayüzünü sevmesem de detaylı, büyük görünen ikonlu bildirim simgesi ve herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymaması gibi özelliklerle tercih edilebilir. 3000 mAh pil + hızlı şarj var bu da yeterli. Radyosu var, ac desteği var, Bluetooth 4.2 var, snapdragon 625 orta segment işlemcisi var, telefonda varda var. Benim telefonda tek hoşuma gitmeyen yan ne oldu dersen Vücut SAR Değeri 1.46. Biraz yüksek geldi bana. Eğer Vücut SAR Değeri benim için önemli değil, telefonu cebimde taşımam çantama atarım cebimde taşısamda umrumda değil telefonum sağlığımdan önemlidir diyorsan kesinlikle çok iyi bir tercih. Nougat güncellemesi de alacak. Almanı tavsiye ederim.

technoCoC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tabii ki sağlığım her şeyden önemli ancak Vücut için 1.46 dediğiniz kadar yüksek mi? Yani 0.76 falan normal gözüküyor çok mu fark var arada?

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Tabii ki sağlığım her şeyden önemli ancak Vücut için 1.46 dediğiniz kadar yüksek mi? Yani 0.76 falan normal gözüküyor çok mu fark var arada?

İsviçreli bilim adamları ve Türkiyedeki bazı profesörler güvenli SAR Değerinin 1'in altında olması gerektiğini savunuyor. Bazı uzmanlarda halk sağlığı için 0.8'in altında olmasını öngörüyor. Normalde SAR Değeri Çift Hatlı telefonlarda yüksek olur fakat Asus Zenfone 3'e baktığımızda çift hat değil tek hat. Şimdi bu 1.46 Vücut SAR Değeri eğer Zenfone 3 Çift Hatlı olsa kabul edilebilir bir değer olurdu çünkü SAR Değerleri telefonun tüm bağlantı noktaları açıkken ve çift sim takılıyken özel odalarda ölçülen değerlerdir. SAR Değerinin büyük bir çoğunluğu zaten şebekeden geliyor. NFC, Bluetooth, Wi-Fi, GPS gibi bağlantı özellikleri o kadar fazla etkilemiyor ki zaten bunları kullanmadığımız zaman kapatıyoruz. Zenfone 3 Tek Hat olmasına rağmen 1.46 vücut SAR Değerinin olması normal bir durum değil. NFC yok zaten, hadi diyelim Bluetooth kapattın Wi-Fi kapattın GPS kapattın ee kapatacak başka birşey kalmıyor. Sen ne yaparsan yap telefonu uçak moduna almadığın müddetçe o 1.46 asla 1'in altına düşmez.

technoCoC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam ben aldim teli. Cok begendim şık olmuş. Yorumun icin sagolasin

Reaksiyon puanı
16,128
o 2watt/gr. ve eskiden kimbilir kaç watt/gr. telefonlar satılıyordu bilsen o telefonları üreticilerin kafasına atmak için çine,finlandiya,almanya ve macaristan'a giderdin...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Al gitsin zenfone 3. Bu fiyatta en iyisi diyebilirim. Tabi ithalatçıları işin içine sokmazsak

Reaksiyon puanı
16,128
keşke benim de asus zenfone3'üm olsa en alınası takımın içinde o ...

Reaksiyon puanı
16,128
2016-09-17 17.49.04.jpg
Hocam ben telefonun kamerasını çok beğendim ya. O fiyata böyle kamera harbiden çok iyi
bundan kat be kat daha iyi kamerası var asus zenfone3'ün tabi ki...

Son düzenleme:

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
İsviçreli bilim adamları ve Türkiyedeki bazı profesörler güvenli SAR Değerinin 1'in altında olması gerektiğini savunuyor. Bazı uzmanlarda halk sağlığı için 0.8'in altında olmasını öngörüyor. Normalde SAR Değeri Çift Hatlı telefonlarda yüksek olur fakat Asus Zenfone 3'e baktığımızda çift hat değil tek hat. Şimdi bu 1.46 Vücut SAR Değeri eğer Zenfone 3 Çift Hatlı olsa kabul edilebilir bir değer olurdu çünkü SAR Değerleri telefonun tüm bağlantı noktaları açıkken ve çift sim takılıyken özel odalarda ölçülen değerlerdir. SAR Değerinin büyük bir çoğunluğu zaten şebekeden geliyor. NFC, Bluetooth, Wi-Fi, GPS gibi bağlantı özellikleri o kadar fazla etkilemiyor ki zaten bunları kullanmadığımız zaman kapatıyoruz. Zenfone 3 Tek Hat olmasına rağmen 1.46 vücut SAR Değerinin olması normal bir durum değil. NFC yok zaten, hadi diyelim Bluetooth kapattın Wi-Fi kapattın GPS kapattın ee kapatacak başka birşey kalmıyor. Sen ne yaparsan yap telefonu uçak moduna almadığın müddetçe o 1.46 asla 1'in altına düşmez.
Bende senle aynı görüşteyim fakat yeni nesil telefonların neredeyse hepsi bu şekilde. Birde telefonların çoğu kılıflı kullanılıyor, böylece vücut sıcaklığını direkt arttırmaması yönüyle iyi oluyor.

technoCoC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar teli aldım ve çok beğendim. Tavsiye ederim. Siyah rengi çok şık. Ama içinde bir ton uygulamayla geliyor. Oyun bile vardı yani. Neyse ki oyunlar silinebiliyor.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. Bu arada o telefon biraz narindir. Mutlaka kırılmaz ekran ve kılıf ile kullan :)

technoCoC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet hocam elime alır almaz anladım. Düşse anında kırılcak belli. Vatan'da kılıf ekran koruyucu falan yokmuş internetten al dediler bana. Bu güzel diyebileceğin var mı? 30-40 TL verebilirim ikisine

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Evet hocam elime alır almaz anladım. Düşse anında kırılcak belli. Vatan'da kılıf ekran koruyucu falan yokmuş internetten al dediler bana. Bu güzel diyebileceğin var mı? 30-40 TL verebilirim ikisine

Asus'un yalnız kronik bir sorunu var arka kapağının köşeleri çatlıyor, tüm zenfonelerde var bu yüzden kılıf kullanmalısın.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Arkadaşlar teli aldım ve çok beğendim. Tavsiye ederim. Siyah rengi çok şık. Ama içinde bir ton uygulamayla geliyor. Oyun bile vardı yani. Neyse ki oyunlar silinebiliyor.
Güle güle kullanın telefonunuzu. Kaça ve nereden aldınız?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Dostum hepsiburadaya yada n11 e bakıp içine sineni alabilirsin

havacı27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. 1379 TL, Vatan Bilgisayar'dan aldım.

Telefonunuz hayırlı olsun bende almaya karar verdim, şu an vatanı takipteyim, tekrar indirim yapmasını bekliyorum, yalnız sormak istediğim bir şey var bu telefonun ze552kl 3gb ram-32gb hafıza ve ze552kl 4gb ram-64gb hafıza modeli olmak üzere hep iki modelini görüyorum, yurtdışı kaynaklı sitelere baktığımda ise bir de bunlara ek olarak ze520kl var, bu ze520kl olan model bizdeki 3gb ramli modelin yurtdışı ismimi acaba? vatandan indirimle aldığınızın modeli ne olarak geçiyor?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonunuz hayırlı olsun bende almaya karar verdim, şu an vatanı takipteyim, tekrar indirim yapmasını bekliyorum, yalnız sormak istediğim bir şey var bu telefonun ze552kl 3gb ram-32gb hafıza ve ze552kl 4gb ram-64gb hafıza modeli olmak üzere hep iki modelini görüyorum, yurtdışı kaynaklı sitelere baktığımda ise bir de bunlara ek olarak ze520kl var, bu ze520kl olan model bizdeki 3gb ramli modelin yurtdışı ismimi acaba? vatandan indirimle aldığınızın modeli ne olarak geçiyor?
(ZE520KL)'nin ekranı ve bataryası daha küçük

Abdullah34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes bu telefon hakkında farklı yorumlar yapıyor. Kimisi diyor telefon güzel, kimisi de diyor bu telefondan uzak durun. Özellikle Asus'un Facebook sayfasında adam akıllı olumlu yorum göremiyorum. Kamerası kumlu fotoğraf çekiyormuş, SIM karttaki kişileri görmüyormuş, 4,5G desteklemiyormuş, telefon kasıyormuş falan filan. Ne yapacağımı şaşırdım. Alsam mı almasam mı? Bu telefonu almaya karar vermiştim ama hevesimi kursağımda bıraktılar. 1600 - 1700 TL bandında Asus Zenfone 3 dışında başka bir telefonu beğenemedim. Bütçe arttırıp başka modellere mi yönelsem?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Herkes bu telefon hakkında farklı yorumlar yapıyor. Kimisi diyor telefon güzel, kimisi de diyor bu telefondan uzak durun. Özellikle Asus'un Facebook sayfasında adam akıllı olumlu yorum göremiyorum. Kamerası kumlu fotoğraf çekiyormuş, SIM karttaki kişileri görmüyormuş, 4,5G desteklemiyormuş, telefon kasıyormuş falan filan. Ne yapacağımı şaşırdım. Alsam mı almasam mı? Bu telefonu almaya karar vermiştim ama hevesimi kursağımda bıraktılar. 1600 - 1700 TL bandında Asus Zenfone 3 dışında başka bir telefonu beğenemedim. Bütçe arttırıp başka modellere mi yönelsem?
Sony Xperia X veya Compact var. Bütçe arttırma şansın varsa Sony Xz veya Htc 10 alabilirsin
--- Gönderi Güncellendi ---
Sony Xperia X veya Compact var. Bütçe arttırma şansın varsa Sony Xz veya Htc 10 alabilirsin

M

Murat Burç

SDN Okuru
--- Gönderi Güncellendi ---

htc 10 2400 TL oraya çıkması zor gibi biraz.