Asus Zenfone 2 vs Meizu mx pro?

marhabas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğmüz gibi 2 telefon arasında kaldım.Sizce hangisi daha iyi.Bana sanki Asus daha çok güven veriyor gibi geldi sonuçta saygın bir marka.Birde Asus Zenfone 2 Türkiyeye ne zaman gelecek?Ve kısıtlamalı mı gelecek yoksa yurtdışındaki gibi mi?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
ZenFone 2 için 2. çeyrek sonu dendi. Bu da haziran sonu demek oluyor ki Temmuz dan önce geleceğini zannetmiyorum.MX4 Pro daha önce satışa sunulacaktır.Gayet uygun fiyatlı bir canavar desek yeri MX4 pro için :) Şahsen ZenFone 2 için beklemeye değer diye düşünüyorum.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ZenFone 2 için 2. çeyrek sonu dendi. Bu da haziran sonu demek oluyor ki Temmuz dan önce geleceğini zannetmiyorum.MX4 Pro daha önce satışa sunulacaktır.Gayet uygun fiyatlı bir canavar desek yeri MX4 pro için :) Şahsen ZenFone 2 için beklemeye değer diye düşünüyorum.
2.Çeyrek sonu eylül ayı oluyor, haziran sonu değil.

MX4 Pro güzel telefon ancak Zenfone2'yi görmeden hemen bir şey dememek lazım. Telefonda kullanılan işlemciyi daha önce hiçbir telefonda görmedik/ya da ben görmedim. O yüzden performans ve şarj anlamında kesin konuşamıyoruz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Benxe 2 sinide görmeden bişey dememek lazım zenfone 2 yide bekle...

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
2.Çeyrek sonu eylül ayı oluyor, haziran sonu değil.

MX4 Pro güzel telefon ancak Zenfone2'yi görmeden hemen bir şey dememek lazım. Telefonda kullanılan işlemciyi daha önce hiçbir telefonda görmedik/ya da ben görmedim. O yüzden performans ve şarj anlamında kesin konuşamıyoruz.
2. çeyrek sonu eylül mü oluyor :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yarın ikinci çeyreğin ilk günü (:

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Nisan mayis haziran degil mi ikinci ceyrek. O zaman en erken temmuz ortasi gibi satisa sunulur bence

yellowblue2826

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 2 al derim kaçan rahat olur en azından sonuçta asus yanı Samsung gibi her 2 ayda bir telefon çıkartmıyor asus zenfone 2 al derim ☺

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Multimedya özellikle kamera pil hoparlör ses kalitesi ekran olarak mx pro daha önde
Performans olarak ise zenfone2 önde

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
2. çeyrek sonu eylül mü oluyor :D
Çok mantıklı :D 2 saat uykuyla mesaj atmaya çalışırsam olan bu oluyor :D
Haziran 2 veya 4 olması gerek, Brezilya'da satışa sunulacakmış. Brezilya pazarıyla bizim pazara genelde aynı anda sokuyorlar ancak bi sorun var. Telefonlara Avrupa fiyatı üzerinden paha biçilinirse 4gb modelini almak biraz tuzlu olacak gibi. Tuzludan kastım 1500 lira falan :D

KMervan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meizu MX4 Pro mu yoksa Asus Zenfone 2 mi veya bu fiyat aralığında daha iyi bir telefon var mı ?