Asus zenfone 2 laser 6.0 Türkiye'ye gelecek mi?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Asus, zenfone laser modeli icin android 6.0 guncellemesini verecegini belirtti. Sdn de android 6.0 alacak cihazlar baslikli konuda da var bu konu ile ilgili bilgi. Lakin kesin bir tarih tam anlamiyla belli degil.

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
1 yıla kadar gelir. Asus güncelleme konusunda çok cimridir.

tt.çotanak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Konuyu çok yanlış anladınız 6.0 inch

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
İnc tarifide tam bir deger ise .0 ile belirtilmez. Sony xperia m5 5.0 mi yaziyor? Hayir sony xperia m5 5" yazar. Tanim yanlis oldugu icin yanlis anlasilmis.

Asus un kendi web sitesinde laser modelinin 6" olan snapdragon 615 islemcili olan bir modeli var. Sanirim ondan bahsediyorsunuz. Hd ekrandi yanlis hatirlamiyorsam. Cihazi webden inceledigim kadariyla teknik spekleri beni etkiledi. Hd ekrana snapdragon 615 iyi performans vericegini dusunuyorum. Ayrica buyuk.ekran seven.bir kullaniciyim. Eger ayni cihazdan bahsediyorsak gelmesini bende bekliyorum sizin gibi. Hatta olmadi bu konuyla ilgili bir mail atmak gerek asus'a. Ama cogu modeli ulkemizde satisa sunuldu bu urunde satilma hedefinde olunsaydi coktan urunu.surerlerdi diye dusunuyorum.

tt.çotanak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sen hiç bişey bilmiyorsun kardeş haftaya 6" modeli ülkemizde eğer bekleseydin araştırırdın burada bilmişlik taslayacağına git biraz ilgilendiğin şeyleri araştır

tt.çotanak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Asus Zenfone 2 Laser 6" NT mağazalarında satışta