Asus Zenfone 2 Garip Dosyalar İndiriyor

Drunken Master

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kablosuz ağı her açtığımda fotoğraftaki dosyaları indiriyor 1 dakika bile sürmeyen 70-80 tane dosya indirmesi yapıyor ve üstüne bastığım zaman hiçbir şey açılmıyor
Root yapmadım (Alalı 5 gün oldu)
Yabancı kaynaklar kapalı
Clean master ve CM security var tarama yapınca virüs bulmuyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-05-26-16-32-09.jpg
    Screenshot_2016-05-26-16-32-09.jpg
    749.9 KB · Görüntüleme: 510

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
ben senin yerinde olsam ayarlar / uygulama yöneticisine girer gereksiz uygulamaları silerdim, özellikle cleanmaster ve cm security tarzı programları.. (asusta cleanmaster silinmiyor ama devredışı bırakılıyor diye biliyorum)

android telefonlara virüs bulaşmaz kolay kolay, indirdiklerini bilerek indirirsen girdiğin yerleri de bilirsen sorun yaşamazsın.. benim sana önerim telefona Anti-virus Dr.Web Light - Google Play'de Android Uygulamaları bunu kurup güncellemesini yapıp taratman.. eğer yine aynı şeyler oluyorsa telefona hard format atmalısın.. tüm verilerin silinecektir, yedeğini bilgisayara almalısın..

hard formattan sonra ilk olarak asusun bayaa fazla olan kendi uygulamalarını güncellersin, daha sonra kendi istediğin programları yüklersin.. ama sakın ola cleanmaster ve buna benzer programlar yükleme.. gerek yok çünkü.. eğer telefon sapıtırsa yine o dediğin programı kurar, taratır, virüsleri temizler, sonra silersin..

Drunken Master

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dr.Web Security Space indirmiştim zaten tam tarama yaptım 1 tane buldu onada hiçbirşey yapılamaz filan dedi tek yoksay butonu vardım