- Reaksiyon puanı
- 13,063
Elimde Asus Z97-P anakart var. Normal SSD var elimde doldu yeni bir SSD alacaktım ama almış iken aynı fiyatlara M2 SSD alayım dedim ileriye dönük. Ama bu eski nesil Anakart olduğundan her türlü M2 SSD'yi destekler mi acaba tam bilgim yok. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
500 TL bandında en az 240-256 GB arası bir M2 SSD almayı düşünüyorum önereceğiniz bir model var mı ayrıca uygun fiyatlı.
Anakartın kutusunda 1x M2 Socket 3 yazıyor PCI Exp 2.0 ve hız için 10 Gbit/Sn hız diyor bu ne oluyor okuma ve yazma hızı max. 1000 Mb/s demek mi? Üstünü desteklemez maksimum 1000 Mb/sn okuma yazma mı alırım?
Şu modellerden birini alsam direk tak çalıştır olur mu?
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
500 TL bandında en az 240-256 GB arası bir M2 SSD almayı düşünüyorum önereceğiniz bir model var mı ayrıca uygun fiyatlı.
Anakartın kutusunda 1x M2 Socket 3 yazıyor PCI Exp 2.0 ve hız için 10 Gbit/Sn hız diyor bu ne oluyor okuma ve yazma hızı max. 1000 Mb/s demek mi? Üstünü desteklemez maksimum 1000 Mb/sn okuma yazma mı alırım?
Şu modellerden birini alsam direk tak çalıştır olur mu?

WD PC SN530 SSD
WD PC SN530 SSD SDBPNPZ-256G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Kioxia KBG40ZNV256G SSD
Kioxia KBG40ZNV256G SSD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Kioxia XG6 SSD (256 GB)
Kioxia XG6 SSD KXG60ZNV256G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Adata Swordfish SSD (250 GB)
Adata Swordfish SSD ASWORDFISH-250G-C detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.