Asus X550JX-XX171D nereden almalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyrvana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asus X550JX-XX171D adlı ürünü alırken hangi firmayı tercih etmeliyim ?

• Kullanılan toplam oy
    2

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu konu binlerce kez sorulmuştur belki. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bu bilgisayar "SadeceNotebook" ve "Ebrar Bilgisayar" adlı sitelerde uygun fiyatlı olarak var.
Taksitli olarak alacağım için hangi siteyi tercih edeceğime karar veremedim, aralarında 100 tl gibi fark çıkıyor taksitli olduğu zaman.

Ürün özellikleri de kısaca şöyle :

Core i7-4720HQ 2.60 Ghz İşlemci
4 GB Ram
1 TB Harddisk (İlerleyen zamnlarda SSD eklemeyi düşünüyorum)
4 GB Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX950M
15.6" Ekran
Free Dos

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Bu konu binlerce kez sorulmuştur belki. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bu bilgisayar "SadeceNotebook" ve "Ebrar Bilgisayar" adlı sitelerde uygun fiyatlı olarak var.
Taksitli olarak alacağım için hangi siteyi tercih edeceğime karar veremedim, aralarında 100 tl gibi fark çıkıyor taksitli olduğu zaman.

Ürün özellikleri de kısaca şöyle :

Core i7-4720HQ 2.60 Ghz İşlemci
4 GB Ram
1 TB Harddisk (İlerleyen zamnlarda SSD eklemeyi düşünüyorum)
4 GB Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX950M
15.6" Ekran
Free Dos
İkiside güvenilir ancak Ebrar'da 8 gb ramli modeli var.

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sadece notebook sitesinde 8gblık ram seçeneğini seçebiliyoruz. o konuda tereddüt olmasın.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İnternet satışı yapan siteler hemen hemen birbiriyle aynıdır, tabi fiyat hariç. Artık internette güvensiz alışveriş kalmadı diyebiliriz.

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sadecenotebook benim daha avantajlı geliyor, fakat araştırmalarımda çoğu kişi ebrardan alışveriş yapmış. 2 firmadan alanlarda pek bir sıkıntı goremediğim için Sdn ahalisinin de kesin bir sonucunu bekliyorum. Muhtemelen akşam sipariş vereceğim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
sadecenotebook benim daha avantajlı geliyor, fakat araştırmalarımda çoğu kişi ebrardan alışveriş yapmış. 2 firmadan alanlarda pek bir sıkıntı goremediğim için Sdn ahalisinin de kesin bir sonucunu bekliyorum. Muhtemelen akşam sipariş vereceğim.
Sen benim hangi sitelerden alışveriş yaptığımı görsen sipariş verme konusunda 1 dakika bile düşünmezsin. Hiç uğraşma ver siparişini, versinler bugün kargoya yarın sabah laptop elinde olsun neden bekleyesin ki. SadeceNotebook'tan sayısız alışveriş yaptım. Daha doğrusu hepsinden yaptım 1 kere sıkıntı yaşamadım. Sadece kuryelerle sıkıntı yaşıyorum o kadar.

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
teşekkür ederim ;)

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende aynı modelin i5 li versiyonunu aldım sadecenotebok dan hiç bir sorun yaşamadım.

Adminguad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam.aldin mi.laptopu.bu ebrarbilgisayar.guvenilir mi

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sadecenotebook sitesinde verdim siparişi dün, kargoya verdiler pazartesi gelicek

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ebrar bilgisayarda güvenilirdir fakat fiyat biraz daha uygun oldugu içi söyledim bakalım neler olucak :)

CoreDrill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayni bilgisayar için bende ayni 2 site arasinda kaldim. Urun eline ulasinca bilgilendirirsen sevinirim

Adminguad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ürünü aldiniz mi bugun siparis verdim saglam mi.bilmiyorum fredoss yerine hangi win kurmak gerekir

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kargo geldi. Win 10 Kuruyorum ayrıntılarını akşam söylerim

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar laptop geldi. Şuan kaymak gibi. Steamden CsGo ve LoL uygulamasını indiriyorum. Oyun deneyimini yazacağım kullandıktan sonra. Ayrıca Orjinal Win10 kurdum. İleride sıkıntı yaşamamak adına Kinguinden 80 TL gibi bir fiyata aldım Win 10 Pro yu. Şimdilik bukadar. (Notebook'u SadeceNotebook.com adlı siteden temin ettim 1 gün gibi kısa sürede geldi. Şuan hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Reaksiyon puanı
2,148
sadecenotebook ve sinerji aynı olması lazım, sinerjiden aldığım parçalar sadecenotebook kolileri ile gelmişti, ikisi de güvenilir.

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet. haklısın. Aynı firma oldukça güvenilir buldum kendilerini. Fakat bilgisayarın klavyesi pek iyi değil ayrıca bir klavye alıp kullanıcam. oyunlarda hem daha rahat olacağına inanıyorum.

ogulcansivri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar. Bende bu bilgisayara 2 hafta içinde almayı düşünüyorum ama ilk freedos ve asus alacağım için şüphelerim var. Şuan elimde orjinal windows 8.1 var dreamspark tan aldım. Bunu kurarsam driverlar uyar mı? Ve bilgisayarın kasa sağlamlığı nasıl(Klavye çabuk bozulur mu ve kasa rengi atar mı?). Oyun test ettiniz mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)