Asus VP249QGR vs Acer Nitro RG240Ybmiix

Vigotres

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar genellikle Adobe Premiere'den kurgu yapıyorum. Bu yüzden renkler ve canlılık benim için önemli. Nadiren de oyun oynuyorum. Arasında fiyat farkı var ama hangisini alırsam daha sorunsuz şekilde işimi görür bu konuda yardım istiyorum.
Linkler:
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ??

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Arkadaşlar genellikle Adobe Premiere'den kurgu yapıyorum. Bu yüzden renkler ve canlılık benim için önemli. Nadiren de oyun oynuyorum. Arasında fiyat farkı var ama hangisini alırsam daha sorunsuz şekilde işimi görür bu konuda yardım istiyorum.
Linkler:
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ??
144hz asus çok daha iyi bir monitör ancak boyu kısa gelebilir belki ayağı çok küçük geldi bana ve bütçe de belirtmemişsiniz

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Daha çok Adobe kullanıyorsanız renkler sizin için daha önemli. Dilerseniz benim satmakta olduğum bu ürüne de bakabilirsiniz. Renk derinliği ve çözünürlüğü itibariyle Adobe'de daha çok işinizi görecektir. Almayı düşünürseniz güzel bir pazarlık ile anlaşabiliriz diye düşünüyorum. Eğer istemezseniz, 1400 TL civarına attığınız ASUS'dan daha iyi IPS monitörler bulunabilir.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
İstediğin tarzda monitörleri ''Tasarımcı Monitörü'' başlığı altında satıyorlar aslında ve bu attıkların onlarla alakasız. Bence o amaçla kullanılacak monitörler en azından 27 inc olmalı rahat çalışabilme adına. Oyunda oynuyorsanız 144 hz her işinizi görebilecek bir monitör bakmanızda yarar var.
Görkem Bey'in sattığı monitör aslında o işler için biçilmiş kaftan. Sadece iş odaklı düşünülürse bence satın alınır. 32 inc 2K olması avantaj ve renk konusunda ihtiyacınız olan şeyleride sağlayabilecek bir monitör. Değerlendirilebilir. Onu düşünmezseniz bence mutlaka 27 inc ve en azından 144 hz bir monitör bakın.