Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TAVSİYEM ASUS ve PARLAK EKRAN OLANI 180 derece acıyı başka hangi ekran gösterir Allah aşkına mat ekranmı kaldı şimdi parlak ekranda hem ayrıca filtre özelliğide var bunu gözönünde bulundurman yararına olur arkadasım
valla benim asus laptopum vardı saatım acer aldım, acer özellik olarak ondan iyi olduğu için değiştim ama özelliğine göre performans kıyaslaması yapacak olursak asus derim başka bir şey demem ikisinide kullandım çok iyi biliyorum tek kelime asus.
kardeşim ben kesinlikle acer alma derim touch paidleri cok berbat ve ayrıca teknik servisi cok kötü benimde acer 5520g vardi arızaya gönderdim zamanında geri göndermediler ve ben aylardır tuketici mahkemesi surası burası ugrasyorum tüketici hakem heyetine verdim servis cok onemli asus sağlam marka asus yada hp düşün derim
Asusun servisi beş para etmez ürün almadan önce bir arayın bakalım teknik servisi kaç saatte ulaşabileceksiniz ben toshiba derim başka birşey demem
Bu hafta sonu bir arkadaşa aldık toshiba L500-126 internetten araştırmıştık birde bimeks , teknosa falan dolaştık internette bulduğumuz fiyata hiç bir yerde yok toshibada bile 1199$ olan ürünü
asus ve acer arasında kalınır mı güldürmeyin adamı ya:hammer:
ee tabiki asus da. senin acer merakının nedeni fazla özellikli bilgisayarı ucuza alıyım istiyosun, benden sana öneri ucuz etin yahnisi yenmez.
Aldığın bilgisayarın kalite/fiyat oranı yüksek olmalı (ne demek bu diye sorma burda matematik dersi veremem).
Asusla toshiba yı karşılaştırsan neyse. :yes:
asus ve acer arasında kalmak hımmm:huh: ilginç bir fantazi.
nasıl olurda asus la acer ı karşılaştırırsın anlamadım. acer ı heralde çok fazla özelliğe daha düşük fiyat veriyo diyemi kafayı taktın. Ucuz etin yahnisi yenmez kardeş. :sleep:
Aldığın bilgisayarın kalite/fiyat oranı yüksek olmalı. (Şimdi bu ne diye soracak olursan matematik dersi vermek için hiç vaktim yok).:dirol:
asus la toshiba yı karşılaştırsan neyse. burda bile asus derim.