Asus vaio notebook biosa girmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shakal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
arkadaslar birtane sony vaio notebook var iceriginde windows ce vardi ben buna windows 7 yükliyecektim ama gel görki artik ne eski isletim sistemine nede notebook mudahele edebiliyorum power tusuna bastigimda loading OS image diyor baska bir sey demiyor vede isletim sistemine giriyor o yazi orda kalip duruyor hic bir sekilde biosa da giremiyorum bütün f2 f8 f9 f10 delete (entf) tuslarini denedim hic bir sekilde biosa giremiyorum acaba farkli bir tus kombinasyonumu var yardim ederseniz sevinecegim

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
asus vaio diye bir marka yok

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hımm Asus vaio :D
işin şakası bi yana onda windows ce varsa muhtemelen eski bir laptopdur o nedenle win7 değilde winxp kurmayı dene bence.

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
format işlemini tamamladınız sanırım ve laptopunuzun kendine ait işletim sisteminde takılıp kalıyor? bios'a fn tuş kombinasyonlarıyla girmeyi deneyiniz. Power tuşuna bastıktan hemen sonra deneyin herhangibir ekran gelmesini beklemeyin.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
fn tusuyla nereye basacagim birde onu söylerseniz daha iyi olur

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

bu arada arkadaslar cok sagolun asusun vaio seti olmadigini bana bildirmis olmasnizin mutlulugu icin size minnettarim , bu büyük bilginizden ötürü size madalya vermek gerekir sahsen ben 40 yil düsünmezdim :)