Merhaba herkese iyi forumlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi Asus TUF GAMİNG GT301 bilgisayar kasam ve İntel i5 12400f işlemcim var bütçe sıkıntım yok ama aşırı pahalıda olmasın önerilerinize açığım arkadaşlar. Biraz araştırınca bunları bunları buldum arkadaşım en üstteki id-coolingi önermedi dandik diye diğerini bilmiyorum kasama sığar mı veya başka daha kaliteli önereceğiniz bir soğutucu var mıdır?
www.akakce.com
www.akakce.com
Başlıkta da belirttiğim gibi Asus TUF GAMİNG GT301 bilgisayar kasam ve İntel i5 12400f işlemcim var bütçe sıkıntım yok ama aşırı pahalıda olmasın önerilerinize açığım arkadaşlar. Biraz araştırınca bunları bunları buldum arkadaşım en üstteki id-coolingi önermedi dandik diye diğerini bilmiyorum kasama sığar mı veya başka daha kaliteli önereceğiniz bir soğutucu var mıdır?

ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!