Asus Rog Phone 2 8-128'lik olanı 510 dolardan ön siparişte. Sizce de çok uygun değil mi fiyatına göre. Açıkçası ben 1000 dolara yakın bir şey bekliyordum fiyatını. Siz ne düşünüyorsunuz 510 dolardan satışa çıkması hakkında?
Nasıl öyle bir fiyat olmuş? Ben bu işten bir şey anlamadım 1000$'lık cihazlardan daha farklı tasarım ve daha iyi donanım halbuki. Sana şunu diyebilirim asus fiyatta xiaomi ile yarışıyor globalde ama daha kaliteli. Ama yinede tebrik ediyorum.
8-128lik versiyonu 512 dolar
12-512lik versiyonu 900 dolar
Kaynak?
Asus ROG Phone 2 fiyatı ortaya çıktı - MediaTrend
mediatrend-mediamarkt-com-tr.cdn.ampproject.org
![]()
Asus ROG Phone 2 ön sipariş rekorları kırdı! - Mobil13.com
www-mobil13-com.cdn.ampproject.org
![]()
Asus, oyun telefonu ROG Phone 2'yi tanıttı: İÅte fiyatı ve özellikleri
Asus'un tanıttıÄı yeni oyun telefonu ROG Phone 2'nin detaylı özelliklerini ve çıkıŠfiyatını sizler için derledik.m-ensonhaber-com.cdn.ampproject.org
![]()
Asus ROG Phone 2 Fiyatı Belli Oldu - Teknoloji Sever
Oyun odaklı akıllı telefon Asus ROG Phone 2 fiyatı belli oldu. İşte Asus ROG Phone 2 fiyatı. Bilgisayar üreticisi Asus’un oyun odaklı akıllı telefonu olan Asus ROG Phone 2 modeli geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Asus’un Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç...teknolojisever.com
Çok enteresan. Biz de en az 7-8K bekliyorum ben bu fiyatları.
EN AZ.
Cihaz enfes ama. SD855+, Adreno 640
Müthiş bir mobil oyun cihazı
Aynen öyle. Bizler için pek bir şey değişmeyecek ama yabancı ülkeleri bayram ettirir bu telefon
![]()
Asus ROG Phone II
Asus ROG Phone II detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
şakamı bu birader en iyi telefon nasıl bu kadar ucuz oluyor 500$ yani normal üst amirallerin yarı fiyatına en donanımlı en üstün telefon. :/
Maalesef öyle. Gsm sektörü için dolar kuru lansman ile 12 TL'den başlıyor yavaşça 10-8-7-6 diye gidiyor yıllar içerisinde!
Ha bu arada dediğim model tencent olanı. Normali 800-900$ falan...Bu özelliklerle ve hele hele bu fiyatla diğer oyuncu telefonları (hatta amiral gemilerini) sollamış. Herkes 700-1000$ küsür beklerken ASUS bizi şaşırttı...