Asus Ram Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ENtoBis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ENtoBis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Asus f3sr200dr model bir laptopum var. Genele özelliklerinden memnunum ama vista yüklü olduğu için 1 gb ram biraz az geliyor. Ram taktırmak istiyorum fakat nerede ve hangi marka ram taktıracağım hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Arkadaşım, öncelikle laptopın içindeki ramin aynısından olması sana tavsiyemdir, mhz hızları aynı olması lazım ve ddr cinsleride önemli. en iyisi aldığın yere götürüp oradan taktırman

Saygılar

ENtoBis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederi bilgilrndirmen için ama Teknosa dan almıştım. Sanırım onların teknik servisleri yok. Ama bulunduğum yerdede yada yakınlarda Asus Yetkili servisi yok neyse bakalım.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kullanma klavuzunda teknik bilgiler mevcuttur. Orada Ram İle alakalı bilgileri bulabilirsin. Genelde Modül ismi verilir PC2700 v.s gibi. Modül'e uygun ram aldınmı pek sorun çıkacağını sanmıyorum.Ram'i aldıktan sonra Kendin kolayca değiştirebilirsin.

ENtoBis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC25300müş evet değiştirebilirim elim yatkın:) Son sorum peki ben pcyi açtığım taktirde garantide bi sorun olmaz değil mi?

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ENtoBis dedi ki:
PC25300müş evet değiştirebilirim elim yatkın:) Son sorum peki ben pcyi açtığım taktirde garantide bi sorun olmaz değil mi?

benim gibi güç kaynagını temizlemek için açmazsan bişey olmaz

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ENtoBis dedi ki:

O senin aldığın cihazın garanti koşullarına bağlı, Yine onuda klavuzdan okuyabilirsin ;)

ENtoBis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün rami aldım ve taktırdım. Kingston 1 gb 667mhz gercekten cok fark etti. Ohhh dünya varmış

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
ben de de asus laptop var 1 gb ram var iki tane 512 ikisini söküp 2 gb ram takmayı düşünüyoum yakın zamanda...