Asus pc ses sorunu

buğrahale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Asus bilgisayarım var bilgisayarı açıyorum ses gelıyo başlarda sonra müzik dinlemek için windows media pleyerı açıyorum windows media pleyer dosya yürütürken bir sorunlar karşılaştı diyor ve bilgısayardan ses gelmıyo ama bilgisayarı açıp kapatınca gelıyor ses medıa pleyerde hata vemıyo sımdı sık sık oluyo sorunun çözümünü bilen yardım etsın :huh:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ses formatı nedir mp3 mü yoksa başka bişey mi ? Wmp de her codec bulunmaz o yüzden siz en iyisi buradan k-lite codec pack yükleyin

buğrahale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şeyhoo kardeşim ben bır program yüklemeden halledılmezmı bı bu sorunu yanı bılgısayarı açıyorum bu arada wın 8 ses gelıyosa lol oynuyorum gelmıyosa aç kapat bıktım daha kolay bı yolu yok mu ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
şeyhoo kardeşim ben bır program yüklemeden halledılmezmı bı bu sorunu yanı bılgısayarı açıyorum bu arada wın 8 ses gelıyosa lol oynuyorum gelmıyosa aç kapat bıktım daha kolay bı yolu yok mu ?

Windows 8 codeclerini yükleyeceksiniz o zaman. Format atmayı biliyorsanız ben size temiz sorunsuz bir iso kalıbı linki vereyim ordan indirin format atın sorunsuz kullanın

buğrahale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler format bilgisayara full mu atıcak ?

buğrahale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman yandık :D bilgisayarda bir sürü önemli dosya var ben format atmadan sorunun çözümünü aramıstım baya ama bulamadım tek çözüm bu galıba ama bılen varsa yınede yardımcı olsun teşekkürler

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
o zaman yandık :D bilgisayarda bir sürü önemli dosya var ben format atmadan sorunun çözümünü aramıstım baya ama bulamadım tek çözüm bu galıba ama bılen varsa yınede yardımcı olsun teşekkürler

Dosyalarını taşınabilir belleğe yedekle yada yeni birim aç onun içine at c ye windows kur

buğrahale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangısını yedekleyım film arşivimi müzik mi oyun mu en iyisi okular açılınca format atmak :D

buğrahale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seyhoo kardeşim teşekkürler koskoca forumda bı sen yardım ettın :thumbup1:

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım alternatif media playerları denedin mi ? windows media player mı kaldı bu devirde :))

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Böyle: yardımmm, acilll, lütfeeeen gibi başlıklara pek bakılmıyo, esasında forurm kurallarına da aykırı zaten. Sorunu yazarsanız başlığa daha çok yardım eden olur. Adam neden girsin yardım yazana, bilgisayardan ses gelmiyor neden olabilir? desen mesela, adamın başına daha önce gelmiştir hemen girer yardım eder.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Driver Pack 2014 kur pcde yüklenmeyen driver yükler ses sorunu ortadan kalkar.

Reaksiyon puanı
16,128
sorun wmp tanımadığı formata böyle cevap veriyor vlc,winamp kur.