Asus p5vd2-vm se ile Uyumlu Ekran Kartı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ftapon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ftapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde 2 sene önce almış olduğum bir Radeon HD5450 1Gb model ekran kartı vardı (fansız). Ekran kartını taktıktan sonra 1 saat düzgünce çalışıyor ancak o 1 saatin sonunda ekran gidip gidip gelmeye başlıyor. İnternette gezerken bile bu sorunla karşılaşıyorum. Oyun oynarken ise (LoL, Cs:go ) görüntü hiç gelmiyor. Sadece oyun oynarken değil sürekli oluyor. 3-4 aydır sorunu çözmeye çalışıyorum artık umudu kestim o yüzden çözümünü sormayacağım.

Sistem Özellikleri;
İntel Core 2 Duo E4600 2.40 ghz
2 gb 667 mhz ram
Asus p5vd2-vm se anakart

Biliyorum bu sistem çok eski fakat dolar bu durumdayken yeni bir sistem toplamam olanaksız. Asıl soruya gelirsek;
Bana bu sistemle hangi ekran kartını öneriyorsunuz ? Anakart VIA chipsetli olduğu için bazı ekran kartları ekrana görüntü vermeyebilirmiş sanırım. Bu konulardan pek anlamam. Aynı sorunu yaşayan başka Amd ekran kartı (Farklı modeller) kullanıcıları da var. O yüzden ekran kartımın sorunlu olduğunu düşünüyorum. Zaten oynayabildiğim oyunlar LoL ve Cs:go gibi düşük sistemli oyunlar.
Sizlerin bana sorun yaşatmayacak mümkünse fanı olan ( Hd5450 yi çıkarmak için 2-3 dk. beklemem gerekiyordu çünkü kart ateş gibi oluyordu.) bir ekran kartı önermeniz mümkün mü ? Amd den soğudum artık Nvidia olursa daha memnun olurum ancak Amd de olabilir.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba,
GT 710 alabilirsin.