Asus P5S800-VM Anakartta Ekran Kartını Enable Etmeme Yardım Edin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Merhaba arkadaşlar. Asus P5S800-VM anakartım var. nVidia Fx5200 128 ekran kartım var. Ekran kartı takılı olmadan önce onboarddan kullanıyordum. Ama sonra ekran kartını taktım ve yükledi xp otomatik olarak ve gayet güzel kullandım. Ama ertesi gün çıkardım ekran kartını bi daha taktım açılmadı. Onboarda taktım ordan da açılmadı. Ekran kartını yuvasındna söktüm zaman onboarddan ekrana sinyal geliyo ama ekran kartını taktığımda onboarrdan sinyal alamıyorum. Kısaca biostan ekran kartını enable etmem lasım. Yardım??:helpsmilie:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
ekran kartı takılıyken onboard otomatik olarak disable olur sinyal vermez

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ya belki cahilce bişi yaptım ama merak ettim yani sinir oldum bedeni nedir die, pc açıkken taktım ekran kartını onboardda çalışıyoken gitmedi sinyal. bide biostan nerden aktif edicem belki ondan ekran kartından sinyal alamıyorumdur??

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
bende geçen gün daldınlığıma geldi kasa fişi takılıydı ama pc kapalıydı ram taktım anakartın bi entegresi yandı 20TL verdim yaptırdım senin ekran kartı takılı değilken sinyal alıyorsan anakart sağlamdır
ekran kartı takılıyken sinyal kablosunu ekran kartına takıcaksın sinyal gelmiyorsa ekran kartın gitmiştir

illede biostan bakmak istiyorum diyorsan
Setup/advanced menu/onboard device configuration

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
tm anladım şu yada bu şekilde ekran kartı gitmiştir demeni anlıyorum ama diyorum ki biostan nasıl aktif enable yapabilirim agb yi?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
seçtim agp die biostan ama ekran kartından gene sinyal alamadımm. sanırsam ki bozuldu. yardmın için tşkler.