Asus Netbook Win 7 Ultimate

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar üzerinde orj win 7 starter olan asus netbook patladı. Bende formatladım yine starter attım. Ama starter gordugum kadarıyla dil değişimine izin vermiyor Windows Turkce olmak zorunda acaba Win 7 ult. yüklesem ne olur? Performans acısından nasıl etkiler?
Cevaplarınızı Bekliyorum .. Selametle..

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Netbook'u Win 7 ult. yüklesem ne olur? Performans acısından nasıl etkiler?
Cevaplarınızı Bekliyorum .. Selametle..

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Netbook'ların kapasitesi belli, zaten fabrika çıkışıda starter çıkıyor,hem maliyetten hemde kullanmileceği özellik okadar zaten,ultimate yüklenir ama üzerinde gelen birsürü özellik mevcut starter başlangıç sistemi yani özelliklere sahip değil sadece açar kullanırsın ultimate'nin özelliklerini de netbook'da kullanamıyacağına göre istisnalar hariç tabi nedir bunlar(flash disk şifreleyebilirsin, hdd şifreleyebilirsin ama içinde hdd olacak gömülü bellekler hariç, vs.)bunun gibi şeyler ama geride daha bir sürü özellik ve netbook için gereksiz sadece yorar bu yüzden starter haricinde sana önerebileceğim işletim sistemi Win 7 Basic olur, çünkü aero arayüz netbook'u yorar basic onun için en iyisi :)

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Elimde sadece win7 ultimate olduğu için asus eee pc netbooka win7 ultimate kurdum. 1-2 Ufak ayardan sonra sapasağlam oldu kasma filan yok. Gayet performanslı. Tabi netbookdan beklediğin performansa da bağlı. Genel olarak sorun olmaz yani.