Merhabalar, laptobumda biraz ısınma problemi olduğu için garantiye göndermiştim. Dün garantiden geldi temizlenip işletim sistemi yeniden kurulup gönderilmiş. Fakat bana windows 8 de kasıyor gibime geldi. Özelllikleri: 2.4 ghz turbo ile 3.4 ghz, 16 Gb Ddr3 1600 Mhz, 1 tb Toshiba orjinal hard diski, 4 gb nvidia 650m 128 bit ekran kartı , Hd grafik 4000 kartı. Bu özelliklere göre windows ekranında bir mozillayı aç dediğimde 3-4 sn bekleyip öyle açması, speed fan programını açtığımda rahat 15-20sn bekletmesi,pes 2015.exe yi açtığımda 20-25sn bekleyip yanıt vermeyip sonra açılması bana çok saçma geldi. Açılıp kapanmalar ram'e bağlı diye biliyordum ram'lerde 16 gb gayet yüksek ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Pc gelir gelmez direk yaptığım asusun sitesinden güncel sürücülerini indirmek oldu. Daha sonra nvidianın sitesinden güncel sürücüyü yükledim. Windows derecelendirmede hiç bi değişiklik olmadı. Asusun çoğu programını kaldırdım pcde fazla yer tutmasın diye. Pcyi windows 7 yaparsam hızlanır mı diye düşünüyorum kendi kendime. Bu laptobun aynısını kullanan 2 arkadaşm var kesinlikle tavsiye etmiyorlar daha beter olur diyorlar. Başkada aklıma birşey gelmiyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Lütfen pc ye recovery yap yada 0 la gibisinden şeyler yazmayın zaten pc herşeyiyle 0 ken denemiştim.Sonradan bi tek sürücüleri ve en son pes i yükledim.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Lütfen pc ye recovery yap yada 0 la gibisinden şeyler yazmayın zaten pc herşeyiyle 0 ken denemiştim.Sonradan bi tek sürücüleri ve en son pes i yükledim.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.