ASUS MU AMD ekran kartı daha iyi dir her bakımdan özellik aynı sade marka farkı sizce

salih64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ASUS MU AMD ekran kartı daha iyi dir her bakımdan özellik aynı sade marka farkı sizce hangisi ??:rolleyes:

salih64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benm duyduğuma göre de asus iyi diyolar amam AMD de iyi dir doyorlar

salih64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki ram alcağım takılı olan 2 gbyt samsung 4 lük kıngstone taksam ikisi çalışırmı ikiside 1333 mhz ...

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Asus üretici firmadır,AMD hepsini kapsar.

Sapphire,Asus,Powercolor,XFX vs.

Yani eğer ekran kartı tavsiyesi istiyorsan bütçe söyle tavsiyede bulunalım başlık komik olmuş biraz.:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Soru yanlış olmuş arkadaşım Asus gpu(grafik işlemcisi) üreticisi değildir. Amd yahut Nvidia mı? die sorman daha iyi olurdu. Marka olarak asus iyidir kaliteli bileşen ve yazılım kullanır ürünlerinde hem Amd hemde Nvidia gpu kullanmaktadır. Zotac-Asus-His-Sapphire bunlar ekran kartı üreticileridir.(Ekran kartı alırken dikkat edilmesi gereken kriterler vardır almadan önce bunları muhakkak araştır derim paranı boşu boşuna çarçur etmemiş olursun)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ramlere gelicek olursak frekansları aynıysa ve anakartın desteğide varsa evet çalışır, ama yok biri 1333 diğeri bunun altında ise ikiside arlarında daha düşük olanın frekansında çalışır ha anakartın hızı daha düşükse bu sefer anakarta göre çalışırlar. Yani Bana anakartını söyle sana ramlerinin ne halt yiyeceğini söylüyeyim gibi bir durum söz konusu :D

salih64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ANA KART BİLGİLERİM BUNLAR VE NE HIZDA NASIL BİR RAM ALMAM GEREKİR
Anakart Özellikleri
Anakart Kimliği <DMI>
Anakart Adı FUJITSU D3041-A1

Veri Yolu (FSB) Özellikleri
Yol Türü Intel AGTL+
Yol Genişliği 64 Bit
Gerçek Saat 267 MHz (QDR)
Etkin Saat 1067 MHz
Band Genişliği 8532 MB/s

Bellek Yolu Özellikleri
Yol Türü DDR3 SDRAM
Yol Genişliği 64 Bit
DRAM:FSB oranı 16:8
Gerçek Saat 533 MHz (DDR)
Etkin Saat 1067 MHz
Band Genişliği [ TRIAL VERSION ] MB/s

Çipset Yolu Özellikleri
Yol Türü Intel Direct Media Interface
VE BUNLARDA ŞU AN Kİ RAM ÖZELLİKLERİ
BilgiAlanı Değer
Bellek Aygıtı Özellikleri
Fiziksel Boyut DIMM
Tür DDR2
Tür Ayrıntıları Synchronous
Boyut 2048 MB
Hız 1067 MHz
Toplam Genişlik 64 Bit
Veri Genişliği 64 Bit
Aygıt Yer Bulucu Slot-1
Sıra Yer Bulucu CHA
Üretici Bilinmiyor
Seri Numarası 00000000
Fiyat Etiketi 00000000
Parça Numarası 000000000000000000000000000000000000

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ramlarin ayni marka ve hizda olmasi sistemin daha saglam calismasini saglayacaktir. Aksi takdirde istenmeyen sorunlarla karsilasabilirsin.

salih64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DSCF4849.JPG

Peki anakart işlemci soketim bu şekilde İ3,5,7 serileri de bu sokete yani ana kartıma uyarmı acaba?
:_İŞLemcimde bu intel pentum 2,93 ghz acaba 'İ'serisi işlemciler ana kartıma uyarmı

ya buraya nasıl resim yüklüyoruz yüklemedi ? işlemci ve işlemci nintakıldığı yeri soket yapısını yükleyecektım NASIL YÜKLÜYORUZ ACABA?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim, kullandigin anakart soket 775. i3,i5,i7 gibi islemcileri o anakarta takamazsin. Saydiklarini kullanabilmen icin soket yapisi 1155 olan bir anakarta ihtiyacin var.

salih64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyse ben önce bi RAMi 6 ekranı da 1 yada 2 gbyt yapayım bakayım bi performansa nasıl olacak bilgilendirdiğin için sağol kaedeş !