Asus m4a785-m Bios takılması

biraycaglar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios duzenlı aralıklarla ornegın 2 sn calısıp 5 sn donarak ve bunu tekrarlayarak calısmaya devam edıyor halıyle bılgısayarın acılma suresı uzuyor. 5 sanıyede ısletım sıstemıne gececek ıken 40 sanıyede gecıyor mesela.
Surumunu guncelledım ama cozum bulamadım wındows 8 normal sorunsuz calısıyor.Fıkrı olan var mı?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bios duzenlı aralıklarla ornegın 2 sn calısıp 5 sn donarak ve bunu tekrarlayarak calısmaya devam edıyor halıyle bılgısayarın acılma suresı uzuyor. 5 sanıyede ısletım sıstemıne gececek ıken 40 sanıyede gecıyor mesela.
Surumunu guncelledım ama cozum bulamadım wındows 8 normal sorunsuz calısıyor.Fıkrı olan var mı?

Biostan logo ekranını devre dışı bırakın..

biraycaglar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bıos un ayar ekranında falan da takılıyor , dediğinizi bi deneyip sonucu soylerım tesekkuler.

biraycaglar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartı hariç bir çok parcayı değiştirdim farklı pozıyonlarda denedım takılma gecmedı cok garıp 256 kb/s adsl zamanında internetten video izler gibi takılıyor alet :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
ekran kartı hariç bir çok parcayı değiştirdim farklı pozıyonlarda denedım takılma gecmedı cok garıp 256 kb/s adsl zamanında internetten video izler gibi takılıyor alet :)

Klavye, mouse gibi bileşenleri çıkarıp denediniz mi?

biraycaglar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen yapmıstım onları bı cozum sunmadı