ASUS K55VJ-SX077D Modelini nasıl bilirsiniz ?

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar Herkese,
Biliyorum bir çok laptop tavsiye konusu var fakat sizlerin fikirleri, görüşleri olmadan bir cihaz almak istemiyorum açıkçası velhasıl kelam, bu bilgisayarı alacağım yazılım işi yapıyorum yazılım ve oyun için kullanacağım bilgisayarı biraz araştırdım.
Windows 7 Driverleri Yokmuş; Bı sıkıntıyı bir alt modeli olan makine ile çözebiliyor muşuz sadece ekran kartları farklı zaten.
Asus'un Resmi sitesinde Ürün Yok Bunun sebebi ise bu ürünün global değil Türkiye için Üretilmiş olmasıymış.

Başka bir sorunla karşılaşmadım açıkçası sizden ricam ne dersiniz alayım mı bunu yada yok kardeşim bunun yerine şu alternatif diyebileceğiniz ürün var mı ?

İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim arkadaşlar

İşlemci: Intel Core i7-3630QM 2.40GHz (Turbo Boost ile 3.4 GHz'ye kadar), 6MB Önbellek
Bellek: 8GB(4G+4G)- 1600 Mhz
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT635M 2GB DDR3 VRAM
Ekran Büyüklüğü: 15.6" 16:9 hd (1366x768) LED Backlight
Sabit Disk: 750GB 7200 rpm
İşletim Sistemi: Free DOS
Paylaş

cml_kale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ürünü 2 hafta önce aldım bi arkadaşa win 7 kurduktan sonra rapid sürücüsünü kurduktan sonra ekranda yatay çizgi oluştu garantıye gonderdım yenısını gonderdıler gecen gun geldı yıne win 7 kurdum sımdılık bı sıkıntısı yok gıbı dedıgın win 7 drıverı yok asus k55vm modelının suruculerını kurdum sadece ekran kartı farklı diğer i5 işlemcılerde 610m ekran kartı kullanmıslar bunda 635m olmasından dolayı tercıh sebebı.

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
başka sıkıntı ile karşılaştınmı kardeşim mesela touchpad te tıkalyınca köşesi kalkıyormuş bazen birde senin görüşün ne yönde güzelmi yoksa keşke şu modeli alsaydım dediğin varmı ?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
bence ürün asusun sitesinde yoksa almayın bir de freedos geliyor driverları nereden bulucaksınız ? yanında cd ile verseler güzel olur

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence ürün asusun sitesinde yoksa almayın bir de freedos geliyor driverları nereden bulucaksınız ? yanında cd ile verseler güzel olur

hocam driverleri yanında geliyor win8 uyumlu ürün asus.com da var aslında ama linki bozuk asus.com/tr sitesinde var çalışıyor ürün türkiye için üretildiği için böyleymiş asus türkiye müşteri hizmetleri öyle söylüyor

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Bende k55vj-sx031d modeli var.. Bende nova dan aldımve çok memnunum.. Dogru globalda win7 driver ları yok bende vm nın driverlarını ındırdım.. hıc bırsorun yok ... Gayette güzel kullanıyorum... Tavsiye edilir..