Asus K55VJ Kullanıcıları

kara041

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus k55vj sx077d ve asus k55vj sx 235h kullanan arkadaşlar memnunmusunuz, şikayetiniz varmı,ısınma oluyormu bu laptoplar hakkındaki görüşleriniz nedir sizce hangisi daha iyi(aradaki farka degermi).Birde fiyatları incelerken vatan gold gibi magazalardan link verirseniz sevinirim kocaelide alıcam laptopu bilindik biryer olsun istiyorum.Arada önbellek farkı falan var farkındayım fakat önbellegi 6mb olan sx077d yi kocaelide satan bulamadım genelde istanbulda var.Kocaelide alabilecegim şekilde bu 2 laptop arasında seçim yaparsanız sevinirim

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben asus kullanıyorum ama g74sx modeli asus larda pek ısınma olmuyor benim 5 arkadaşımda ve abimde hp var kalorifer den iyi ısıtıyo evi :D

kara041

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yokmu kullanan arkadaşlar hadi !!

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kuzene K55VJ SX031D modelini aldık, bende de N56VZ S4283H modeli var. Yüksek performanslı oyun oynarsak ısınıyor az bişey, e tabi bu oyunlarla ısınmayan bilgisayar olmaz, o da ayrı olay :D (BF 3, FC 3) ama genel anlamda ısınma yapmaz.

YapayZeka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
K55VJ kullanıyorum daha yeni aldım ama gayet memnunum. Önceki bilgisayarım Dell İnspiron 5110'a göre kasa ve ekran kalitesi kat kat daha iyi.
Sadece klavyenin bazı tuşları biraz küçük, ve geri bildirimi düşük. Ben kısa zamanda alıştım ama MSI netbook'umun klavyesini netbook olmasına rağmen daha çok beğeniyorum.

Eğer almaya karar verirsen bir mağazada denersin zaten.
Normal kullanımda neredeyse hiç ısınma yok, zaten kol konan bölgenin serin tutulması için IceCool teknolojisi var. Pek fazla zorlu oyunlarda denemedim, ancak önceki Dell bilgisayarımdaki ısınarak kapanacağa benzemiyor. Yinede yanıltmak istemem oyun oynayan arkadaşlar bu konuda daha iyi bilgi verir.

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Asus k55vj sx077d ve asus k55vj sx 235h kullanan arkadaşlar memnunmusunuz, şikayetiniz varmı,ısınma oluyormu bu laptoplar hakkındaki görüşleriniz nedir sizce hangisi daha iyi(aradaki farka degermi).Birde fiyatları incelerken vatan gold gibi magazalardan link verirseniz sevinirim kocaelide alıcam laptopu bilindik biryer olsun istiyorum.Arada önbellek farkı falan var farkındayım fakat önbellegi 6mb olan sx077d yi kocaelide satan bulamadım genelde istanbulda var.Kocaelide alabilecegim şekilde bu 2 laptop arasında seçim yaparsanız sevinirim

ön bellek ne işe yarıyor ?

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kara bende kocaeliden laptop alacağım Şu kocaelide laptop satan yerleri fişlemek lazım. :D Hafta içi turlayacağım izmiti bakalım aradığımı bulabilecek miyim ? :D

kara041

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar teşekkür ederim başka asus almaya karar verdim :))

ahmetsait

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eğer performans bilgisayarı istiyorsan n serisinden bir bilgisayar al k serisinden daha iyi

frd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam teknosadan alırsan asuslarda geçerli 350 tl lik indirim çekim var.turuncu indirimlerde de geçerli. 200 tl den veririm. düşünürsen msj atabilirsin. selamlar