YigitSargn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Asus K555UB almaya karar verdim... Freedos olmasın max 2000 tl ye olan link atarmsınız ?
Asus K555ub-xo097t I5-6200u 4gb 500gb 15.6 Win10 - n11.comAsus K555UB almaya karar verdim... Freedos olmasın max 2000 tl ye olan link atarmsınız ?
Ram Takabilirmniyim ? Takarsam Garanti Kapsamından Çımarmı ? Birde Bu Satıcı Ne Kadar Güvenilir ?
Takabilirsin. Garantiden çıkmaz.Ram Takabilirmniyim ? Takarsam Garanti Kapsamından Çımarmı ? Birde Bu Satıcı Ne Kadar Güvenilir ?
Peki Bu Satıcıya Güvenebilirmiyim Malum hiç yorum olmayınca insan tedirgin oluyorTakabilirsin. Garantiden çıkmaz.
Sıkıntı olmaz.Peki Bu Satıcıya Güvenebilirmiyim Malum hiç yorum olmayınca insan tedirgin oluyor
Sıkıntı olmaz.
aynısı bende de var kardeşim bende ram ve içindeki hdd yi çıkarıp ssd takmak istiyorum garantiden çıkar mı ? sökeceğimiz için...Sıkıntı olmaz.
Hayır sorun olmaz.aynısı bende de var kardeşim bende ram ve içindeki hdd yi çıkarıp ssd takmak istiyorum garantiden çıkar mı ? sökeceğimiz için...
tamam kardeşim sağolasın...Hayır sorun olmaz.
Ürün DOA ürün deniyor... Sıfır Olmadığı Belirtilmiş...Sıkıntı olmaz.
Bu fiyata teşhir veya onarım görmüş cihaz . Freedos sıfır alÜrün DOA ürün deniyor... Sıfır Olmadığı Belirtilmiş...
ASUS K555UB-XO093T i5-6200U 12GB 1TB 15.6 W10Bu fiyata teşhir veya onarım görmüş cihaz . Freedos sıfır al
Güzel
Bu fiyata teşhir veya onarım görmüş cihaz . Freedos sıfır al
Sıfır al temiz olsun en azından.Sifirla farki nedir peki? 500 tl verip sifir almak mi bu mu?
Bu fiyata bu bilgisayar nasıl? rica etsem su konuya da bir bakar misiniz?Sıfır al temiz olsun en azından.