Asus K53U sorun !!!

golden_heart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bimeks sitesnden aldığım laptop dün elime geçti.asus k53u modlini aldım nete falan girmeye yeter diyerk..ancak baktımki işlemce en ufak bir işlemde % 100 dayanıyor..sayfalar arası geçişlerde takılmalar oluyor.özelliklerini bulabilirsiniz nettenn 700 tl ye aldım..amd işlemcili ancak bu kadar yavaş olması da beni şaşırttı..acaba düşünceeriniz ne bu konuda ? geri veriyimmi,yoksa normalmidir bu laptopun böl olması ? lütfen yardım edin..

cnrgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O özellikli bir makineden çok birşey bekleyemezsin ama söylediğin aşırı bir yavaşlıksa işletim sistemi kaynaklı bir problem olabilir. görev yöneticisi işlemler kısmından neyin bu kadar kastığını görebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de var ayni dertten işletim sistemini de değiştirdim yapmadim bir şey kalmadi ama malesef değişen bişey yok... Asus en iyi markalardan birisi olmasi na rağmen keza k52j kullanıyorum aşırı derecede memnunum...bu gazla gittim teknomarketten kardeşime k53u aldım hesap makinesi bile bundan daha hızLıdır... ASUS süper bi marka ama k53u serisinde mutlak suretle adını koyamadığım bi hata var....

cnrgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genel özellikleri itibariyle çok çok kötü bir bilg. değil fakat neden bu kadar yavaş olduğunu anlayamadım. kullanan arkadaşlarla mukayese yapmak lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an aynı cihazı kullanıyorum bi halta yaramıyor. işlemcisi çok kalitesiz olabilir. ilk çıkan hp vista bilgisayarıma 7 yükledim bundan 100 kat aha iyi çalışıyo. bence format atıp xp yuklemek lazım.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben lenovo marka leptopumu 700 tlye aldım daha donduğunu hatırlamıyorum keşke özelliklerine birazdaha dikkat etseydin ayrıca bilgisarayına yüklediğin bir yazılım yavaşlatıyor olabilir buna dikkat ettinmi?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynı pc!den kardeşimde aldı aynı şikayetlerden bahsediyor. Kısmetse bugün yarın üzerine para verip alacağımız bi takas düşünüyor.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
ne bekliyodun ? biz boşuna bi buçuk iki milyar vermiyoz la laptopa