Asus K52JT laptop arızası

TeknoFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba asus k52jt model laptop kullanıcısıyım oyun oynarken anıden kapandı ve power tusuna bastıgım zaman yanıp sondu acılmadı bataryayı cıkarttım. Beklettım bıraz gerı actım bu seferde sıyah ekran geldı ve fan asırı derecede ses cıkarmaya basladı. Tamıre verdık parca degıscek dedı 130 tl para aldı geldı elımıze. 1 saat oynadım yıne kapandı aynı adama verdık bu sefer termal macun degıstırdı oda olmadı baska bırınıe verdık sorunun ne oldugunu soolemedı yaptık dedı gonderdı bu seferde acılıyor oyun oynadıgım zaman 10 dk sonra fan asırı ses cıkartıp kapanıyor ama googleden oyun oynadıgım zaman veya googlede takıldıgım zaman bı sıkıntı olmuyor arada fan asırı calısıyor 5 dk sonra eskı temposuna donuyor poweer tusuna basıp acıyorum sıkıntısız gerı acılıyor eskıden kapanıp hıc acılmazdı sorun ne olabilir yardım edın lutfen.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yüksek ihtimal chipset yada bios'la ilgili bi sıkıntınız var ama chipse çıkma ihtimali %75. köşe başı firmalardan değil. profesyonel firmalardan yardım almanı öneririm.