ASUS K52JC-EX393D Notebooka kurabilr miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edoan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

edoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ASUS K52JC-EX393D Notebooka kurabilr miyim?

İŞLEMCİ Intel Core i5-460M 2.53 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci

EKRAN KARTI NVIDIA GeForce GT 310M Max. 1527 MB Ekran Kartı

ve hangi sürümü kurmalıyım

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İatkos L2 dene büyük ihtimal kurarsın ama diğer wireless falan tanırmı bılemem denemen lazım

edoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İatkos L2 dene büyük ihtimal kurarsın ama diğer wireless falan tanırmı bılemem denemen lazım
,

cevabın için teşekkürler wireless kartını unutmuşum atheros ar9285 galiba bu kartları tanımıyormuş

--- Mesaj Güncellendi ---

bende snow leopard 10.6 sürümünü indirdim bunu kuramazmıyım

--- Mesaj Güncellendi ---

küçük bi araştırma yaptımda l2 benim atherosu tanıyormuş hemen indiriyorum bunu çok saolun valla beni büyük bi sorundan kurtardınız

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
valla ben iatkos L2 kullanıyorum wireless kart benimde aynı seninkinden .. 10.6 yı bende kuramadım sanırım İ7 işlemcimden kaynaklanıyor sende İatkos l2 dene

edoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben iatkos L2 kullanıyorum wireless kart benimde aynı seninkinden .. 10.6 yı bende kuramadım sanırım İ7 işlemcimden kaynaklanıyor sende İatkos l2 dene

senin laptop hangi marka . şunun için sordum bendekinde çift ekran kartlı intel ve nvidia sorun olabiliyormuş. sen nasıl kurdun

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
senin laptop hangi marka . şunun için sordum bendekinde çift ekran kartlı intel ve nvidia sorun olabiliyormuş. sen nasıl kurdun

bendekide Asus N53SN modeli İntel HD 3000 ve Nvdia Gt550m ekran kartı var bir problem yok çalışıyor ? ufak tefek sorunlar var özellikle nvidia kartta

sercan192

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Asus K52 J i7 HD6370li modele kurabilir miyim bilginiz var mı? Ayrıca kurulum DVD'si yaratamıyorum bir türlü 5 tane harcadım ama hiç biri yüklemeyi başlatamadı..

dj rush

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir sorunla karşılaşacağını sanmam burada wireless kext dosyan var Lion'da çalışıyor yorumlara göre http://www.osx86.net/view/1299-ar9285_lion.html grafik seçenekleri kurulumda GraphicsEnbaler=Yes olarak seç ve kurulumdan sonra CUDA driverini kur.
iATKOS L2 sürümünmü tavsiye ederim PC'ye daha uyumludur .Bu işle uğraşırken sisteminin yedeğini taşınabilir bir HDD ye yedekle benden tavsiye , başıma birkaç kez geldi , çok uğraştım bu işlerle 50 ye yakın yeni kurulumlar yapmışımdır tutturana kadar kolay değil...