Asus gtx650ti boost directcuii o.c gddr5 2gb 192bit nvidia geforce dx11.1 ekran karti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bveo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
https://www.vatanbilgisayar.com/ekr...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

arkadaşlar yorumlarınızı alabilir miyim? i5 2320 3.3 ghz işlemcim, asus p8h61m-le anakartım, 8.2 ram im ve 300lük psu m var. psu yetersiz gelebilir. değiştiririm. bu kartı nasıl bilirsiniz? ayrıca bu karta ek tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa fiyat olarak daha hesaplı tavsiyeler alabilirim..

Fiyat performans karşılaştırmasında en uygun kart bu görünüyor. Buna muadil olarak benim tavsiye verebileceğim tek kart http://www.vatanbilgisayar.com/sapp...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501
fakat performans olarak GTX 650ti'ı geçemeyeceğini düşünüyorum. PSU yetersiz sıkıntı yaratacaktır. Genel karşılaştırmalarda HD7850 daha üstün görülsede yüksek çekirdek kapasitesi ve veriyolu ile mmo larda çokdaha üstün performans göstereceğine inanıyorum.

bveo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginçtir fiyatlar aynı:)) peki o zaman tek bi soru kalıyor. bu iki kart da iyiyse, amd mi, nvidia mi? arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim:))

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
top olan bildiğim kadarıyla hızlandırılmış hali

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Doğal O.c lu gibi görünüyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ilginçtir fiyatlar aynı:)) peki o zaman tek bi soru kalıyor. bu iki kart da iyiyse, amd mi, nvidia mi? arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim:))

Nvidia GTX cuda teknolojisi ile bir adım önde görüyorum.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üstüne birazdaha koyabilirsen r9 270x al.

bveo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar teşekkürler hd7850 yi sipariş ediyorum şimdi. son olarak ona karar verdim:)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
maximum 300tl ye hangi ekran kartini onerirsiniz

bveo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim konuyla ilgilenen herkese. araştır araştır derken sonunda bugn gittim vatandan asus readion R9 270 2gb 256bit i aldım 550 ye. inşallah hayırlı olur..