Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çoğunluk Hyperx öneriyor fakat kafa bandı yok, kafa bandı olmayanlar rahat olmuyor en öncelik verdiklerim rahatlık ve dışardaki sesi almaması. Sizce hangisini almalıyım.
Hocam ben rampage r 3 kullanıyorum gram olarak bundan hafif fakat baş kısmı aşırı ağrıtıyor, Bunda öyle bir şey var mı ? 6 saat ağrıtmadan durabilecek kadar iyi bir kulaklık mı ? ( Asus echelon 300 Tl fakat başımı ağrıttı asus cerberus 200 Tl fakat çok rahat peki cloud da fiyat performans çelişkisi var mı ?)
Hyper cloud 1 kullanıyorum sesi çok iyi ve rahat tavsiye ederim cloud 2 nin ses olarak farkı yok bence 1 de alsanız olur arkadaşım 2 sinide alıp test etmişti zaten genelde 1 öneriliyor
Hocam cerberus gibi kafa bandı yok o yüzden rahat olmaz diye korkuyorum. 50 Tl'ye rampage 3 alım (kafa bantsız) rahatsız etti 300 Tl'lik echelon da rahatsız etti o ayrı konu.
Ben bundan önce logitech g230 aldım acayip rahatsız etti sonra satıp cloud 1 aldım rahat konusunda oldukça iyi yani en azından bende durum bu 2 çeşit kılıf var deri ve kadifemsi birtane, ben deri ile kullanıyorum sıkıntı yok rainbow gibi ses kasmayı gerektiren oyunlarda performansı çok iyi adamı 2 oda öteden duyuyorsun direk uzun lafın kısası parasının hakkını veren bir ürün her anlamda.