Asus 551CA - Sürücüler ve Güncellemeler hakkında...

Conservator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Bu bilgisayarı kısa süre önce almıştım ve sanırım CD'ler ile hiçbir yükleme yapmaya ihtiyaç duymadan direkt kullanmaya başladım. Evde her şey durduğu gibi durmadığından kutusundan CD çıkmış mıydı, çıkmamış mıydı bilemiyorum, kitapçıklar yok ve elimde ASUS'a ait toplam 4 adet CD var.

- ASUS P5WD2/P5LD2 Series.
- ASUS VGA Driver.
- ASUS Superb Software Library.
- ASUS M2A-VM Series.

Bu CD'ler tam olarak nedir, hangi amaçla kullanılır?

Bilgisayardaki kamera normalde çalışıyor fakat herhangi bir internet sitesinde çalışmıyor. Bunun için ASUS VGA'yi denedim. CD'lerde, indirilmesi gereken sürücüler vesaire 32 Bit destekli, benim bilgisayarım ise 64 Bit olduğu için yükleyemedim. İlla CD'den yüklemem gerekecekse, 64 Bit'ten 32 Bit'e hangi CD ile geçebilirim? Bu arada 4 GB bendeki. Yani 64 olması gerekiyor, tercihen.

Aslında sanki daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Ses konusunda da sanıyorum ki aynı problem var. Zamanında Skype'ta bir sorun çıkmış olduğunu hatırlamıyorum. Ama herhangi bir internet sitesinde oluşan bu sorunu bir türlü çözemedim.

Öncelikle kameranın çalışır duruma gelmesini istiyorum. Bunun için ise sürücüsünün yüklü olması gerekiyor. İş burada karışıyor. Elimdeki CD'ler şu anda bir işe yaramıyor ve internette sanıyorum ki bu bilgisayara uygun bir driver bile yok.