Astral Seyahate Çıktım ancak İstediğime Ulaşamadım

Senyoritaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba, dün hava kararmamışken yatağıma uzandım ve astral seyahat videolarını defalarca izleyip en olumlu yorum alanı denemek için kendimi rahatlattım ve başladım ancak başlama sebebim bir arkadaşımın “Cin” gördüğünü şuan evin neresinde cin olduğunu bildiğini söyledi, siluetleri tarif etmesini istediğimde anlatamıyorum dedi. Bende kendim deneyeyim dedim. Neyse ilk videoda hayal kurmamı söylüyordu bende gözümü kapadım köyümü hayal ettim, hayalde elimizde bişi tutumuzu hisstememizi herhangi bir duyguyu hissetmemizi söylüyordu ben kendi evimide tercih edebilirdim ama kendi evimde o canlıyı görürsem birdaha orda yanlız kalabileceğimi sanmadığımdan köyü seçtim. Neyse birşey hisstemem gerekiyordu bende fındık hayal ettim fındık topladığımı düşündüm sonra gözlerim kasıldı dayanamadım videoda aklımda kalmamış gözlerimizi kasmadan kapalı tutmak gerekiyormuş ama çok zor geldi bana. O insanların yaşadığı gökyüzüne çıkma hissini yaşayamadan bitti maceram bu akşam tekrar deneyeceğim ama bu sefer kendi evimi kendi yatağımda uzanırken yani gerçekten yaptığım şeyi yaparken hayal ediceğim, daha kolay olacağını düşünüyorum. Size bunu anlattım çünkü şimdi size sormam gereken bir soru var. “Astral Seyahatte cin ile alakalı bir videoya karşılaşmadım, peki siz gördünüz mü?”