Assassins Creed Revelations

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ben pek ps3 oynunan birisi degilim daha cok bluray filmleri bakmak icin almisdim simdi ama Assassins Creed Revelations cikinca Osmanli tarihinde gecdiginide ögrenince oyun ilgimi cekdi onun icin simdi oynunu belki almayi düsünüyorum ama emin degilim daha aliyimmi diye cünkü önce merak etdigim seyler var bu oyundaki bas karakter osmanlilara yardimmi ediyor yoksa düsmanmi? Bazi yerlerde yardim etdigini okudum ama oyunun fragmaninda osmanlilari öldürüyor. Birde ben bu oyunun diger 3 bölümünü oynamadim simdi Assassins Creed Revelations oynarsam oynun konusunu anlamammi?
Anlamam icin diger 3 bölmün hepsinide oynamammi lazim?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Oyunu konusu için değilde, oynanış şekli için oynarsan sorun yok. Ama yok "konusu da benim için önemli" dersen, ilk üç oyunu oynamadan bir şey anlamazsın... Ama almak zorunda değilsin. İnternetteki oyunların özetleri var. Hatta nasıl oynanması gerektiğini adım adım anlatmışlar. Onları okuyarak da neredeyse oynamış kadar olursun. Ancak belirtmeliyim ki, Assassin olma yolunda oyun oynarken resmen eğitiliyorduk. Dolayısı ile okuyarak o oyunda zorlanırsın. Deneme yanılma yaparak öğrenirim dersen sorun değil.

Bu arada videolarda Osmanlı askerlerini değil, Templer askerlerini öldürüyorsun. Yanı konuyu cidden okuman gerek. :) Severek takip ettiğim iki oyundan biri şu ana kadar :)

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Oyunlar birbirleriyle bağlantılı olduğundan önceki serileri de oynadıktan sonra oynamanızı tavsiye ederim.

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu fragmanda [video=youtube;skWGjgoERtw]http://www.youtube.com/watch?v=skWGjgoERtw[/video] 1:20 dakikadan sonra ölenler osmali degilmi?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hayır değiller :) İşte sana bunun anlatamıyoruz, sebebi ilk üç oyunu oynamadığın için. Oyun cidden hoşuna gittiyse, ilk üç oyun senin çok hoşuna gidecektir :)

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani onlar osmanli gibi görünen ama osmanli olmayanlarmi? Yani topalsolucan dedigi gibi Osmanlının içine sızmış hainler mi?

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simdi Assassins Creed Revelations oynunun yanindada 1. bölmüde bedava oldugunuda gördüm. Ama galiba 1 bölmüde oynasam yinede yetmiyor galiba konuyu anlamam icin. Birde Assassin olma yolunda oyun oynarken resmen eğitiliyorduk. Dolayısı ile okuyarak o oyunda zorlanırsın.
yazmissin gercekden zormu bu oynu oynamasi bukadar yani nekadar zor olabilirki anliyamadim

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Simdi Assassins Creed Revelations oynunun yanindada 1. bölmüde bedava oldugunuda gördüm. Ama galiba 1 bölmüde oynasam yinede yetmiyor galiba konuyu anlamam icin. Birde Assassin olma yolunda oyun oynarken resmen eğitiliyorduk. Dolayısı ile okuyarak o oyunda zorlanırsın.
yazmissin gercekden zormu bu oynu oynamasi bukadar yani nekadar zor olabilirki anliyamadim

İlk başta adamları nasıl öldürmen gerektiği, konunun ne için yapıldığı ve nereye gideceği hakkında fikirlerin olmayacağı için görevleri sana verdiğinde, oynayana göre farklı davranır ve zorlanırsın... Aslında oyun çok kolay bir şekilde oynanıyor. Bence bir bölüm oyna. Hoşuna gitmezse boşuna para vermezsin :)

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.bölmü ama sadece assassins creed revelations alirsam bedava veriyorlar

---------- Post added at 02:29 ---------- Previous post was at 02:28 ----------

Bir assassins creed oynunu bitirmesi nekadar sürer?

---------- Post added at 02:40 ---------- Previous post was at 02:29 ----------

Mesela simdi ilk bölmünü oynamaya baslasam tahminen nezaman biter kac gün sürer?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bunlar güzel sorular tabi... :) Oynayışına göre değişir. Hızlı hızlı sadece Assassin görevlerini yaparsan çok sürmez. Hangi saat veremeyecem ama günde 2 şer saatten bir haftada biter gibi. Ama yan görevler var, onları da yaparsan ciddi uzar. Ben bu oyunu severek ve cidden tadını alarak oynadığım için yavaş yavaş tüm detaylarını inceleyerek oynuyorum ve 6 ay sürüyo :)

Bu oyunu konusu için oyna. Yoksa belirli bir süre sonra sıkılırsın. Hani Call Of Duty olsa bitirsen bile beğendiğin bölümü tekrar oynarsın. Bu öyle değil.

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani tahminen bütün konuyu anlamam yani Assasins Creed 1,2,3 oynamam 3 hafta sürer.

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hic basindan kalkmadan derken günde 2 saat yeter degilmi ^^
Birde internette bazi videolar buldum assassins creedin filmi bu filmde oynun konusunumu anlatiyorlar yoksa baska bir konusumu var?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
O film, ikinci oyundaki "baba" karakterinin konusunu anlatıyor.

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simdi Assasins Creed Revelations almayi düsünüyorum yanindada 1. bölmü bedava oldugu icin ama nasil Revelationsnu oynamadan 1. bölmü önce oyniyamacimi bilmiyorum^^ cünkü Revelations yeni ve türkiyede oldugu icin önce onu oynamak istiyorum ama tabi konuyu anlamdan güzel olmaz

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
O zaman konuyu internetten oku. Filmleri seyret. Sorun olmadan Revelations na adapte olursun :)

light100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ozaman heralde öyle yapacagim yada 1. bölüm var diye yaninda önce 1. bölmü bitirip sonra internettden okuyup revelationsnu oynama basliyacagim. Yada internetten AC 2 ve AC brotherhoodu lets playlerine bakacagim

TurkishAssassin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten oyunun hikayesini videolardan bakabiliyoruz.Ama tavsiyem Assassin's Creed 1 ,2 brotherhood,embers,Altair's Chronicles ve diğer oyunların tamamını alman.Zaten direk bağımlı olursun ^_^ hikaye insanı eline geçiriyor zaten.Oynanabilirlik de iyi olunca...Öyle süper bir oyun çıkıyor karşımıza.zaten tüm oyunları en çok oynanan ve en çok satılan oyun olmuştur çıktığı andan itibaren.Şu an da dünyanın en iyi ve en iddialı oyunu assassin's creed dir bence.