ftlX
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 82
Yani hikayeye birşeyler katıyormu?DLC paketleri Gold sürümün içerisinde mevcut. Ayrı almana gerek kalmıyor yani. Ayrıca oyun başı kuşanabileceğin legendary item veriyor ki oyun başındaki işini bir nebze kolaylaştırıyor bu itemler.
The Hidden Ones + The Curse Of The Pharaohs DLC sana iki farklı yan hikaye veriyor. Bunlar ana hikayeden bağımsız ama oyunla bağımlı. Aynı şey AC Odyssey için de geçerli. Odyssey'in ana hikayesini ben yaklaşık 45 saatte bitirdim. İki DLC ile birlikte bu süre toplamda 106 saate çıktı. Aslında Steam'den baktığın zaman bunların hepsinin açıklaması yazıyor detaylı bilgiyi oradan edinebilirsin.Yani hikayeye birşeyler katıyormu?
Sağol odyssey almıştım zaten hatırladım gibi.The Hidden Ones + The Curse Of The Pharaohs DLC sana iki farklı yan hikaye veriyor. Bunlar ana hikayeden bağımsız ama oyunla bağımlı. Aynı şey AC Odyssey için de geçerli. Odyssey'in ana hikayesini ben yaklaşık 45 saatte bitirdim. İki DLC ile birlikte bu süre toplamda 106 saate çıktı. Aslında Steam'den baktığın zaman bunların hepsinin açıklaması yazıyor detaylı bilgiyi oradan edinebilirsin.
Bu arada Season Pass = The Hidden Ones + The Curse Of The Pharaohs
Eğer Gold sürüm alırsan Season Pass ayrı almana gerek yok.
Bir şeyin Gold, Ultimate veya GOTY sürümünü alman demek, tüm paketi komple alman anlamına geliyor. Bu tüm oyunlarda geçerli. En üst sürüm, kaç paket olduğuna göre değişir. Origins'de en üst sürüm Gold Edition ancak Odyssey de bu Ultimate Edition olarak geçiyor. DLC'lere tıklayıp sana ne verdiğine bakabilirsin. Hoşuna gittiyse ve paran da varsa al gitsin en üst sürümü.Sağol odyssey almıştım zaten hatırladım gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Odyssey ultimate almıştım bundada gold düşünüyorum o farklı hikayeler için.Bir şeyin Gold, Ultimate veya GOTY sürümünü alman demek, tüm paketi komple alman anlamına geliyor. Bu tüm oyunlarda geçerli. En üst sürüm, kaç paket olduğuna göre değişir. Origins'de en üst sürüm Gold Edition ancak Odyssey de bu Ultimate Edition olarak geçiyor. DLC'lere tıklayıp sana ne verdiğine bakabilirsin. Hoşuna gittiyse ve paran da varsa al gitsin en üst sürümü.