Assassin's Creed Origins Gold Edition farkı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ftlX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Sa. Evet farkı ne hikayeye bir şey katıyor mu katmıyorsa şahsen kozmetiğe para vermem. Hikayeye bir şeyler katmıyorsa almam. Bekliyorum fikirlerinizi.

Assassin's Creed Origins - Gold Edition 81 TL​

Assassin's Creed Origins - Deluxe Sürüm 63​

Assassin's Creed Origins 53, 80​

Fiyatlarda bunlar.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,611
DLC paketleri Gold sürümün içerisinde mevcut. Ayrı almana gerek kalmıyor yani. Ayrıca oyun başı kuşanabileceğin legendary item veriyor ki oyun başındaki işini bir nebze kolaylaştırıyor bu itemler.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
DLC paketleri Gold sürümün içerisinde mevcut. Ayrı almana gerek kalmıyor yani. Ayrıca oyun başı kuşanabileceğin legendary item veriyor ki oyun başındaki işini bir nebze kolaylaştırıyor bu itemler.
Yani hikayeye birşeyler katıyormu?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,611
Yani hikayeye birşeyler katıyormu?
The Hidden Ones + The Curse Of The Pharaohs DLC sana iki farklı yan hikaye veriyor. Bunlar ana hikayeden bağımsız ama oyunla bağımlı. Aynı şey AC Odyssey için de geçerli. Odyssey'in ana hikayesini ben yaklaşık 45 saatte bitirdim. İki DLC ile birlikte bu süre toplamda 106 saate çıktı. Aslında Steam'den baktığın zaman bunların hepsinin açıklaması yazıyor detaylı bilgiyi oradan edinebilirsin.

Bu arada Season Pass = The Hidden Ones + The Curse Of The Pharaohs

Eğer Gold sürüm alırsan Season Pass ayrı almana gerek yok.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
The Hidden Ones + The Curse Of The Pharaohs DLC sana iki farklı yan hikaye veriyor. Bunlar ana hikayeden bağımsız ama oyunla bağımlı. Aynı şey AC Odyssey için de geçerli. Odyssey'in ana hikayesini ben yaklaşık 45 saatte bitirdim. İki DLC ile birlikte bu süre toplamda 106 saate çıktı. Aslında Steam'den baktığın zaman bunların hepsinin açıklaması yazıyor detaylı bilgiyi oradan edinebilirsin.

Bu arada Season Pass = The Hidden Ones + The Curse Of The Pharaohs

Eğer Gold sürüm alırsan Season Pass ayrı almana gerek yok.
Sağol odyssey almıştım zaten hatırladım gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,611
Sağol odyssey almıştım zaten hatırladım gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şeyin Gold, Ultimate veya GOTY sürümünü alman demek, tüm paketi komple alman anlamına geliyor. Bu tüm oyunlarda geçerli. En üst sürüm, kaç paket olduğuna göre değişir. Origins'de en üst sürüm Gold Edition ancak Odyssey de bu Ultimate Edition olarak geçiyor. DLC'lere tıklayıp sana ne verdiğine bakabilirsin. Hoşuna gittiyse ve paran da varsa al gitsin en üst sürümü.

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Bir şeyin Gold, Ultimate veya GOTY sürümünü alman demek, tüm paketi komple alman anlamına geliyor. Bu tüm oyunlarda geçerli. En üst sürüm, kaç paket olduğuna göre değişir. Origins'de en üst sürüm Gold Edition ancak Odyssey de bu Ultimate Edition olarak geçiyor. DLC'lere tıklayıp sana ne verdiğine bakabilirsin. Hoşuna gittiyse ve paran da varsa al gitsin en üst sürümü.
Odyssey ultimate almıştım bundada gold düşünüyorum o farklı hikayeler için.