Assassin's Creed IV: Black Flag - PC İnceleme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben oynuyorum vede hiç de kötü değil her şey yerli yerinde :clover: resmen harika bişey bazıları oynamadan yorum yapıyor onlara sinir oluyorum:mad:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu ne arkadaş Man o' war diye gemi veriyor karşıma gemi hayvan gibi anasını satim. Saçmalığa bak la geçemiyorum bölümü. :helpsmilie:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
assassians creedi büyük merakla beklıyordum oyunun konusunu çok değiştirmişler sevemedim bir türlü biraz hayal kırıklıgı oldu ama oynamaya çalışıcam zorlada olsa bı ıhtımal sevebilirim eski ac3 ün hatrına diye

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sen geçemeyince saçmalık oluyor değil mi?

Evet, saçmalık oluyor ne yapacaksın la?

Önüme hayvan gibi gemi veriyor. Bir ateş etmeye benim gemi gidiyor. Bu gerçekçi mi oluyor şimdi? Şu SDN okurlarının anlamsız, alakasız ileti yazmasına karşıyım!

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
assassians creedi büyük merakla beklıyordum oyunun konusunu çok değiştirmişler sevemedim bir türlü biraz hayal kırıklıgı oldu ama oynamaya çalışıcam zorlada olsa bı ıhtımal sevebilirim eski ac3 ün hatrına diye

Bugün oynamaya basladim.. emin ol AC3 bu oyunun yaninda bir hic kalir. Kesinlikle oynamani tavsiye ediyorum :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Kesinlikle AC sevenlerin oynaması gereken bir oyun.. Senaryo içinde güzel kırılma anları mevcut.. Oynaması kadar senaryosu da bir hayli güzel geldi bana..

Ama muhakkak beğenmeyenler de çıkacaktır.