• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Assassins Creed III Multiplayer Sorunu !

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün orjinal PAL AC 3 oyununu aldım ve şok geçirdim resmen çünkü multi oynamam için verilen kodu kabul etmedi sistem. İnternette biraz araştırma yaptım meğersem Ubisoft firması Türkiye üzerinden açılan psn hesaplarından AC 3 multi oynatılmasına olanak sağlamıyormuş !!!!! Resmen kazıklamak değil de nedir bu arkadaş ?

İnş güncelleme ile bu sorunu giderirler yoksa bu iş mahkemelik olacak gibi bir çok insanı dolandırmış durumuna düşüyor firma.

549035_164948573647954_410878205_n.jpg

Tekken Tag Tournament 2 ile bağlandım hiç bir sorun yok eğer AC 3 ile bağlanamazsam verdiğim para haram olsun !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş sen gene araştırmışsın . bense kod daha önce kullanılmış yada gecersiz diye ücretlide aldım gene bi cacık yok çifte kazıklandım. gerçekten çok kızgınım benimde aklıma gelen ilk şey kanuni yollar oldu. ama nasıl. bu resmen dolandırıcılık tam sürüm oyun parası verdik online kod satın alldık hala sadece story mod oynayabiliyoruz ne anladım bu işten. Bu durumdan magdur olan herkes haklarımızı arayalım. lanet olasıcaların alt yapıları hazır degilse yayınlamasınlar oyunu ülkemizde. kimbilir kaç aysonra online oynamaya başlarız. zaten ozamana kadar da bizim aldıgmız fiyatın yarısına düşer oyun hoooppp bi kazık daha. Abi %100 mahkemelik bi durum. nepis insanlar çıktı bunlarda ya. Yazıklar olsun UBİSOFT.

erenFKFDL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BEYLER BEN TIKLIYORUM OLMUYOR oyundan atıyor sorunu bilen varmı