Assasin's creed 3 ve Far Cry 3 çalışmayı durdurdu hatası

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
*Farcry 3
Oyunu yükledim crack yaptım olmadı. Update yaptım değişmedi.Uyumluluk sorunu yönetici olarak çalıştır vs. vs. Ne yaptıysam hep aynı sorun.
Resmi bu
M2N4Z.jpg

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
google amcaya sor olmadi torrentten farkli bir surum indir onerim blackboxtur cunku oyun cracksiz aciliyor :D zaten blackbox diyorsan reloaded indir yada oyunu tekrar kur crack yapmadan en son update indir ac olmazca crackle dene

samettamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google amcaya sor olmadi torrentten farkli bir surum indir onerim blackboxtur cunku oyun cracksiz aciliyor :D zaten blackbox diyorsan reloaded indir yada oyunu tekrar kur crack yapmadan en son update indir ac olmazca crackle dene
google a ne diyimki şimdi :) torrentten blackbox olarak indirdim zaten. en baştan kurup deneyeyim olmadı dediğin gibi tekrardan reloaded indiriyi

ver 70 lirayı al orjinali
Orjinali vermezmi bu hatayı :) direk alırım

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
paran varsa orjinal al

GTA IV, WİTCHER, DEUS EX HUMAN REVOLUTIONS,SAINTS ROW THE THIRD, THE LAST REMNANT, HITMAN BLOOD MONEY e toplamda 25 lira verdim ben (kampanyalardan)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Uyumluluk modunu windows 95 e al , yönetici olarak çalıştır. Olmazsa crack değiştir.

bebeto59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
directx .net framework visual c++ bu ucunu pcde bul kaldir son surumleri yukle. Birde tavsiyem ekran kartin ne ise sitesinden en guncelini yukle sorun kalmaz.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
her 2 oyun için support klasörünün içindeki herşeyi manuel olarak yükle sonra kırekle! farcry 3 te önce bir update yapıyorsun sonra ilaçlıyorsun!

screenshot009zes.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olamdı yaw ben orjnl lcaktm arkadas bi oyun calıscakmı dıye korsan yukeldım bu htyı ldım eğer orjuınalda olmcksa seve seve alırım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç birinizde bilmiyorsunuz FarCry 3 genelinde hatalı Ubisoft oyunu denerken bile hata ver miş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunu açıyom loding dio sonra kapanıo windows çalışmayı durdurdu diyo hay ben böle ubisoftun :( önce oyunu sevdiriolar sonra adam gibi yapmıyoar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben orjinalinde de aynı hatayı alıyorum bütün güncelleştirmeleri yüklüyo sonra girmeden çalışmayı durdurdu hatası oluyo. Bütün sürücülerim güncel oyun için gerekli bütün programlar mevcut deliricem anlaşılan :D

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
reloaded surumunu indir vc paketlerinin hepsinin kurulu olduguna dikkat en sonra 1.04 patch indir caliscaktir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
farcry 3 çok iyi bir oyun kendim bizzat bitirdim ama sen oynuyamıyorsun onun için crack lazım benden demesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
byler Sorun Çözüldü... siz oyunu kurduğunuzda masaüstüne gelince bunu dosya konumunu aç diyorsunuz.

sonra cracki atıyorsunuz bin'e sonradan açılıyor oyun ve eğer donarsa game booster 3 tavsiye ederim ...