Assasin's Creed 2 uplay sorunu?

Neiyse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler,

Geçenlerde Ac 2 indirdim, güvenilir bir siteydi, oyunu kurdum crack yaptım falan, uplay adlı programla karşılaştım, hadi alayım madem üyelik dedim, go to game yaptım, serial istedi ve serialini bulamadım hiç bir yerde, oyunun seriali hepsi 1 bunu biliyorum ama uplayda işe yaramıyor, skidrow uplaysız yama indirmiş onu yap diye okudum bazı forum sitelerinde, o da işe yaramadı, yavaş yavaş gerilmeye başlıyorum, ne yapmalıyım ?

Sands

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben skidrow crackli halini oynadım hiçbir sorun yoktu

tahminimce ubisoftgamelauncher ın dll dosyalarını cracklemen gerekecek

elinde skidrow var ise crack yap

bir de herşeyi silip baştan yüklemeni tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben skidrow crackli halini oynadım hiçbir sorun yoktu

tahminimce ubisoftgamelauncher ın dll dosyalarını cracklemen gerekecek

elinde skidrow var ise crack yap

bir de herşeyi silip baştan yüklemeni tavsiye ederim

çözüldü teşekekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben oyunu yükledim actım uplay cık tı emal passawort istedi napcam şimdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya aynı sorun bende de var nası yapıyorsunuz anlatın lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en oyunu yükledim actım uplay cık tı emal passawort istedi napcam şimdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende activation key diyo nasıl yapcam ? cd key felan dio yardım edermsniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ona alltta kayfol yeri var kaydol sonra açılacak play dio play e tıkla sonrası birazdan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaç gündür internette link arıyorum hepsi telif hakkı veya türktelekom tarafından yasaklı bi tane indirdim kıramadı. lütfen allah rızası şu bahsettiğiniz skidow u bi upload edin lütfennn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:Sands Kardeş Allah Senden Razı Olsun Oyunun Crack ini ubisoft game launchere attım oldu çok saoll:D

Selim eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben oyunu satin aldim steamdan oyuna ilk girdim rahat rahat oynadim ikinci girisimde uplay hesap istedi hesabimi yazdim yanlis dedi bende simdi yeni hesap actim ama aktivasyon kodu istiyor kendi kodumu yaziyorum bu kod kullanilmis diyor 10 euro bosami gitti lütfen yardim edin bu arada tekrar giris yapamiyorum cünkü oyunu her actigimda uplay hemen kod istiyor cancel falan yapinca direk kapaniyor lütfen yardim

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Arkadaslar ben oyunu satin aldim steamdan oyuna ilk girdim rahat rahat oynadim ikinci girisimde uplay hesap istedi hesabimi yazdim yanlis dedi bende simdi yeni hesap actim ama aktivasyon kodu istiyor kendi kodumu yaziyorum bu kod kullanilmis diyor 10 euro bosami gitti lütfen yardim edin bu arada tekrar giris yapamiyorum cünkü oyunu her actigimda uplay hemen kod istiyor cancel falan yapinca direk kapaniyor lütfen yardim

Yeni şifre alın mail ile muhtemelen şifreyi hatalı yazdınız üst üste hatalı yazıncada belirli süre bloke olur ve aktive ettiğiniz kod sadece o hesap için geçerli tek kullanımlık olur kodlar başka hesapta kullanılamaz.

bekirenest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi activation code unu nasıl buluyoruz. bir türlü bulamadım