Assansins creed 3

Snoofor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Repack Rip by Mechanics surumunu torrentten indirdim ve oynadim, bir sıkıntısı yok. Bu surumu indirip oynayamayan varsa asagida yazdigim adimlari izleyebilir.

1- C surucusunde Program Files ta bulunan Ubisoft klasorunde Uplay_Cracked.exe dosyasini masaustune atin ve ismini Uplay olarak degistirin, sonra bu degistirdiginiz dosyayi tekrar Ubisot klasorune kopyalayin ve karsiniza çıkan iki secenekte kopyala ve degistir kismini isaretleyin.

2- Program Files icinde bulunan R.G. Mechanics klasorune gidin ve kopyaladiginiz dosyayi Assassin's Creed III klasorunun icine yapistirin.

3- Bu klasorde bulunan AC3SP.exe dosyasini tiklayarak (Yonetici olarak calistirin) oyunu calistirin. Karsinize Uplay cikacak kendinize bir hesap acin. Uplay de yukarida bulunan Home sekmesinde bulunan oyun resiminin hemen saginda Go to game sekmesine tiklatin sonra Play sekmesini goreceksiniz tiklayin ve oynamaya baslayin.

Bu arada serial key sorarsa bir sey yazmayin ve ok tikatin.

Bu surumun boyutu yaklasik 5.5 Gb ben herhangi bir sorun ile karsilasmadin, tabi oyunu henuz bitirmedim ama bir sorun olacagini zannetmiyorum.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
4 gün olmuş hocam sen indireli , bir sorun teşkil etmedi dimi ?
bende listeye aldım indiriyorum.
hitman i de şöyle bulsam iyi olacak :)

başka bir konuda yazmıştım, o sürüm leptopta çalıştı ama masaüstü bilgisayarımda çalıştıramadım. skidrow sürümünü kurdum ve sorunuz oynuyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
başka bir konuda yazmıştım, o sürüm leptopta çalıştı ama masaüstü bilgisayarımda çalıştıramadım. skidrow sürümünü kurdum ve sorunuz oynuyorum.
anladım hocam sağ ol.
neden böyle bir hata verdi merak ettim. :)
yarın büyük ihtimal yeni laptopımda yüklenmiş olacak ama kardeşimin masaüstünde de aynı hatayı vermez umarım.

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu oyun multiplayer olarak oynanıyor mu veya intermetten üzerinden

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@bewko
AC3SP.exe ile gir ve resimdeki ekran gelince interneti kapatıp logine tıkla.
LMCc1.png

Daha sonra bağlantı olmadığını söyler ve çıkan ekranın sağ altındaki play butonuna basarak oyuna gir.
Doa82.png
aynısını yaptım oyun açılcakken siyah ekran çıkıyor .acababilgisayar kaldırmıyor olabilir mi ? i3 işlemci ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
aynısını yaptım oyun açılcakken siyah ekran çıkıyor .acababilgisayar kaldırmıyor olabilir mi ? i3 işlemci ?

Kaldırırmı kaldırmazmı tam net söyleyemem ama bu şekilde oyunu rahat oynuyorum.
Grafikler bu sefer oyunda eskilerine göre daha iyi bu yüzden kaldırmayabilir.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İlk defa bir assassins oyunu bende sorunsuz kuruldu, oyun sirasinda da sorun cikartmadi.. Yani su anlik :P bekliyorum :D

Mert_szgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyunu bitirdim beyler eğer çıkacak olursa Assassin's Creed IV ü bekliyorum :)

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
dünde ben bitirdim :) uzun sürdü benim çünkü aynı zamanda Darksiders 2 yide bitirdim :D süperdi yaaa bekliyorum Darksiders 3 ve Asssassins cree 4 dü :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben uzun süre oynayamıyorum yav. en fazla 20 dk oynayıp sıkılıp kapatıyorum.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hiç kalkmadan mı oynadınız yahu :P Yan görevler ne alemde :P

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar assansins creed 3 ü satın almadan inernetten oynamanın bir yolu var mı ?