Asrock marka ekran kartları nasıldır?

babayorgun780

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

enesdegirmenci

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Asrock Türkiye'de diğer markalar kadar popüler olmasada yurt dışında oldukça ünlü bir marka. Ürünleri kaliteli ve başarılı. Türkiye'ye ilk olarak anakartları ile giriş yapmışlardı. Ekran kartı tarafında ise zaten bütün gpu'lar her ekran kartında aynı.

Diğer 5700xt modellerine göre tek farkı soğutma tarafında. Performans testlerini izlemen bu konuda sana yardımcı olacaktır...

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
AsRock pek sevmiyorum açıkçası bir kere anakartını aldım memnun kalmamıştım ram seçiyordu anakart ve sürekli hata veriyordu o günden sonra bu markanın ürünlerini almadım. Ekran kartı işine yeni girdiler ben olsam daha bilindik ve piyasada uzun süredir olan bir markanın ürününü alırdım. Mesela XFX markası da çok iyidir bakabilirsiniz.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Ben sürekli yeni markaların ekran kartlarına bakarım
Msı asus en iyi soğutmaya sahip
Sapphire gigabayt palit asus ve msı dan düşük ama idare eder

Diğer markalar soğutuyor ama anım şanım değil gtx 1660s msı ve inno3d nin karşılaştırmasına baktım msı 65 67 derecelerde iken inno3d 79 ları gördü aynı oyunda fiyat farkı kartta değil soğutmada belli oluyor

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Ben sürekli yeni markaların ekran kartlarına bakarım
Msı asus en iyi soğutmaya sahip
Sapphire gigabayt palit asus ve msı dan düşük ama idare eder

Diğer markalar soğutuyor ama anım şanım değil gtx 1660s msı ve inno3d nin karşılaştırmasına baktım msı 65 67 derecelerde iken inno3d 79 ları gördü aynı oyunda fiyat farkı kartta değil soğutmada belli oluyor

MSI markasını hiç sevmem hocam. Aynı gün hem anakartım hem de ekran kartım gümledi ikisi de ne hikmetse MSI Gaming ürünleriydi. Anakart hala kutusunda yatıyor ekran kartını da tamirci birine verdim hayrını gör diye. O kart ne sıkıntılar çektirdi bana. Bu arada 2 sene kullanabildim her iki ürünü de. MSI'ya hep uzağım artık. Asus fena değil zaten Rog Strix serisinin soğutması çok iyi. Sapphire kartlarda da sadece nitro serisinin soğutması iyi diğerleri yanıyor.