ASRock B450M Steel Legend Nasıl ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RTX ON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RTX ON

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Merhaba,
Arkadaşımın ASRock B450M Steel Legend modelini almak istiyor. İşlemcisi Ryzen 5 2600x. Sizce nasıl hiç deneyimi olan var mı ? Alınır mı ?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
VRM yapısı olarak,orta/üst arası bi kart.Daha ucuza MSI GAMİNG PLUS veya PRO-A ,vrm olarak , üstün bi anakart.

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Bu markanın anakartlarını kesinlikle tafsiye etmiyorum.arkadaşlarımda 2 tane vardı ikiside elimizde patladı.imkanınız varsa bilindik marka alın.asus msi gigabyte gibi

RTX ON

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bu markanın anakartlarını kesinlikle tafsiye etmiyorum.arkadaşlarımda 2 tane vardı ikiside elimizde patladı.imkanınız varsa bilindik marka alın.asus msi gigabyte gibi
Nasıl elinizde patladı daha detaylı anlatırsanız sevinirim.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Merhaba,
Arkadaşımın ASRock B450M Steel Legend modelini almak istiyor. İşlemcisi Ryzen 5 2600x. Sizce nasıl hiç deneyimi olan var mı ? Alınır mı ?
AsRock iyi markadır, bildiğim kadarıyla da Asus'un yan markası. 13 senedir olan kasada taş gibi hala, çalışıyor.

RTX ON

Asistan
Reaksiyon puanı
43
AsRock iyi markadır, bildiğim kadarıyla da Asus'un yan markası. 13 senedir olan kasada taş gibi hala, çalışıyor.
Elimde patladı diyor. Daha bi anakartta böyle bişey görmedim :)

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Nasıl elinizde patladı daha detaylı anlatırsanız sevinirim.
Tabiki.Güney ve kuzey köprüsünün kalitesiz oluşundan dolayı ani fps düşüşleri yaşiyorduk.Asrock sitedinde desteklenen cpu larda ismi geçmesine rağmen taktığımızda çalışmayan cpu lar oldu.Thermaltakenin 500W psu su vardı.Buna rağmen anakart yandı.Birdiğer arkadaşımda 1 aydır sistemi boot edemiyor.Ucuz diye aldılar ama bildiğimiz gibi ucuz etin yahnisi yenmez.Gigabyte msi asus gibi markalara yönelin.Ben gigabyte tafsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde patladı diyor. Daha bi anakartta böyle bişey görmedim :)
Kullanılan mosfetlet o kadar dansik ki bi voltmetreyle ölçseniz hepsi yanmış

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Tabiki.Güney ve kuzey köprüsünün kalitesiz oluşundan dolayı ani fps düşüşleri yaşiyorduk.Asrock sitedinde desteklenen cpu larda ismi geçmesine rağmen taktığımızda çalışmayan cpu lar oldu.Thermaltakenin 500W psu su vardı.Buna rağmen anakart yandı.Birdiğer arkadaşımda 1 aydır sistemi boot edemiyor.Ucuz diye aldılar ama bildiğimiz gibi ucuz etin yahnisi yenmez.Gigabyte msi asus gibi markalara yönelin.Ben gigabyte tafsiye ederim

Anakart'ın türüne göre değişir o. Bahsedilen anakart, farklı.

RTX ON

Asistan
Reaksiyon puanı
43

Teşekkürler daha detaylı anlattığınız için.
Evet, teknoloji şans işi.
Yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim. İyi Akşamlar :)

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Her markanın iyi ürünü vardır elbet.Paranız varsa en iyisine yönelseniz sizin karınız.Ben bilgisayarcıyım bendeki ürünler bu sonucu verdi belki bu modeli çok kalitelidir bu ürünün yorumlarına bakmak sizin için daha açıklayıcı olur

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
VRM denilen şey Voltaj Regulatör Modüle nin kısaltılmışı.Yani en kaba tabirle,anakartın elektriksel güç devre yapısı ve onu oluşturan bileşenler.

RTX ON

Asistan
Reaksiyon puanı
43
VRM denilen şey Voltaj Regulatör Modüle nin kısaltılmışı.Yani en kaba tabirle,anakartın elektriksel güç devre yapısı ve onu oluşturan bileşenler.
Teşekkür ederim bilgi için.