Asphalt 6: Adrenaline Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorsunuz normalde detaylı inceleme yapmadığım bir uygulamayı tanıtmıyorum fakat arada güzel uygulamalar kısa bir süre için ücretsiz olunca, özellikle Kredi Kartsız Apple ID kullanıcıları için fazla incelemeden paylaşmak durumunda kalıyorum. Hele bir de bu uygulama GameLoft gibi dünyaca ünlü oyun firmasının Aspahlt 6: Adrenaline isimli araba yarışı olunca
icon_smile.gif

GameLoft normalde bu oyunun iPhone ve iPad versiyonunlarını 5$ ila 10$ arasında satıyor. Bazen kısa bir süre için $0.99′a indirse de şu ana kadar hiç ücretsiz yaptığını görmemiştim. Bu sabah geçici bir süre için ücretsiz olmuşları incelerken farkedince hemen sizinle de paylaşayım istedim.

Başta da belirttiğim gibi oyunu detaylı inceleme fırsatı bulamadım fakat bu oyunu önceden indiren takipçilerimiz zaten bu yazıya yorum yaparak oyun hakkındaki düşncelerini paylaşacaklardır.

Bu yüzden hazır ücretsizken, eğer araba yarışlarını seviyorsanız bence aşağıdaki linkleri kullanarak iPhone ve iPad versiyonlarını bir an evvel indirin. Oyunların boyutları 500MB.’ın üstünde olduğu için hemen tamamını indirmeye de çalışmayın. Önce download işlemini başlatın yani ücretsiz satın alma gerçekleşsin, sonra da indirmeyi iptal edebilirsin müsait bir zamanınızda rahat rahat indirebilmek için.
Oyunların iPhone ve iPad için download linklerini de aşağıda paylaştım. Detaylı inceleme paylaşamadığım için de kusura bakmayın.
Asphalt 6: Adrenaline for iPhone (Normal fiyatı 4.99$ fakat şu an ücretsiz)
Asphalt 6: Adrenaline HD for iPad (Normal fiyatı 6.99$ fakat şu an ücretsiz)

Oyunu nerdeyse bitirecek olan biri olarak önerebileceğim oyunlardan en iyisi diyebilirim.Retina display ekranın ne anlama geldiğini bu oyun sizlere anlatacak.

Kaynak : http://www.iphoneturkey.biz/2011/09/asphalt-6-adrenaline-kisa-bir-sure-icin-ucretsiz.html

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şu an uygulama 0,99$ itunesta bedava kaçtı (:

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
syimbian da oynuyorum şarj bitene kadar oyuna devam bir de oyun oynar iken sağa sola eğilmesem daha güzel olacak hastasıyız dede Ha bir de multi player demeyin çok güzel oluyor netten oynamak.

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı oyunu galaxy s2 de oynuyorum gerçekten eğlenceli şiddetle tavsiye ederim
ayrıca samsung ta gamehub uygulamasında uzun zamandır ücretsiz yayınlanıyor.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
aynı oyunu galaxy s2 de oynuyorum gerçekten eğlenceli şiddetle tavsiye ederim
ayrıca samsung ta gamehub uygulamasında uzun zamandır ücretsiz yayınlanıyor.

Katılıyorum. Asphalt Serisi benim hep favori oyunlarım arasındadır.
Ayrıca biraz garip olacak ama bende s2 kullanıcısıyım :D ve bahsettiğin gibi oyunu ücretsiz. Sadece IOS içinde bedava olduğunu görünce iphone ve ipad kullanıcılarının haberi olsun istedim :)

dogucak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an hala free yalnız bu oyun haberiniz olsun :)