Yardım Asosyallik ve arkadaşsızlık...

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Anne ve babam ayrı. Okul açılırsa babamda kalıyorum. Açılmazsa Antalya'ya veya anneme gidiyorum. Sürekli bir çevre değiştirdigim için düzgün arkadaşım yok pek fazlada yok yaşım 14.5 .
Okulda beni tanıyanlar severler .
Arkadaşımın az olması pandemi vs.
Başkaları durum hikaye atıyorlar arkadaslariyla ben bakıyorum imreniyorum. Para desen o da yok nadir elime bi miktar geçer . Arkadaşım çok olsun istiyorum. Bende gezeyim yaşımın tadını çıkarayım istiyorum ama maddiyat ve çevre sorunu var bazı abiler var artist onlarla takılmak istemiyorum yarın bi tartissak o artistlerle kesin ya dayak yerim yada bişi olur. Çünkü onlar kalabalık geziyorlar.

Kendime mahallede veya yakın da nasıl arkadaş bulurum. Kendimi nasıl sosyal biri yaparım ?

Mertbenknk

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Anne ve babam ayrı. Okul açılırsa babamda kalıyorum. Açılmazsa Antalya'ya veya anneme gidiyorum. Sürekli bir çevre değiştirdigim için düzgün arkadaşım yok pek fazlada yok yaşım 14.5 .
Başkaları durum hikaye atıyorlar arkadaslariyla ben bakıyorum imreniyorum. Para desen o da yok nadir elime bi miktar geçer . Arkadaşım çok olsun istiyorum. Bende gezeyim yaşımın tadını çıkarayım istiyorum ama maddiyat ve çevre sorunu var bazı abiler var artist onlarla takılmak istemiyorum yarın bi tartissak o artistlerle kesin ya dayak yerim yada bişi olur. Çünkü onlar kalabalık geziyorlar.

Kendime mahallede veya yakın da nasıl arkadaş bulurum. Kendimi nasıl sosyal biri yaparım ?
şimdi kardeşim arka ön mahallerlerden arkadaş bulmaya çalış bulamazsan bile evinin cevresindeki mahheleleri gez böyle 1 gününü harca gerekirse sonra o mahalledeki cocukarla konuş tanışmaya çalış samimi olduğun zamanda böyle böyle ben bazen annemin babamım yanına gidiyorum de hep burda olmaya bilirim de babanında annenınde yanına gıdersen aynılarını yap

Son düzenleyen moderatör:

Aslantaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Arkadaş kendiliginden olur, biraz da şans işi, özellikle istemeyle oldugunu görmedim... İş, okul çevren olur, kütüphaneye gidersin yada parkta top sektirirken karşına biri çıkar,vs... yada bir hedef belirlersin, o hedefe giderken başkalarını tanırsın... Ayrıca aile sorunlarını arkadaşlarına anlatmanı önermem.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910

Ben Mesela Sitemizin Oralardaki Diğer Sitelerin Oralarda Bisikletle Sürekli Gezerek Saatlerce Arkadaş Edinmeye Çalıştım Sonundada Benimle Aynı Yaşıt Biri İlgimi Çekti Sonra İse Ona Arkadaşlık İsteği Söyleyip Tanıştık Falan Bende Böyle Arkadaş Ediniyorum Bu Arada Durumuna Çok Üzüldüm.