Aslantepe'de Büyük Değişim !!

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Galatasaray'ın gelecek sezonun ikinci yarısında maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena Stadı'ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Aslantepe gölgeyi gördü!
Galatasaray'ın gelecek sezonun ikinci yarısında maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena Stadı'ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Seyrantepe'de inşaatı Varyap-Uzunlar girişimi tarafından sürdürülen Türk Telekom Arena'da kaba inşaat tamamlanırken, dev stadın çatı kaplama işlerine de başlandı. İşte dev arena'dan en yeni kareler.

Galatasaraylılar'ın sabırsızlıkla beklediği TT Arena Stadyumu, 29 Ekim 2010'da Türk futbolunun hizmetine girecek.

GALERİ

Kaynak

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Her şey çok güzel de Adnan başkan bu stada bu kadro yakışır mı Allah aşkına.Bu kadar da geç kalınmaz ki arkadaş

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Her Allah'ın günü oradan geçiyorum, şahsi fikrim 29 Ekim'e yetişemeyecek!

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Zamanında yetiştirecekler adım gibi eminim , 2.5 ay kaldı , biraz daha dayanın gs liler , ama stadın üstü ne zaman açılır kapanır yapılıcak , hangi firma ile anlaşıldı ne zaman montaj işlerine başlanacak onu merak ediyorum ? Bilgisi olan var mı ? Süper ligin 2.yarısı başlamadan stadın üstü açılır kapanır yapılıcak mı acaba ya?

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
nihayet:thumbup:

başlıktaki iki ünlem işaretine bir mana veremedim:hammer:

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
1-) Bugün iki koltuk montajı yapıldı.:)

2-) Sahada 3 ekskavatör hafiften zemin çalışmalarına başladı.

3-) E blok, D blok'tan sonra B blok çatısıda kaplanmaya başladı.