Aslan'a Dev kaleci

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray, Bolton ile sözleºmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Finli kaleci Jaaskalainen´le bugün Düsseldorf´ta masaya oturuyor.

Üstünel ve Yalçındağ gitti
Sarı-Kırmızılılar, sonunda aradığı kaleciyi buldu. Daha önce M.City’nin file bekçisi İsveçli Isaksson ile ilgilenen, ancak yüksek fiyatı nedeniyle bu transferi gerçekleºtiremeyen Sarı-Kırmızılılar, Bolton’un Finli ismi Jaaskalainen’i bitirmek üzere. Yöneticilerden Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ, sözleºmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan 33 yaºındaki oyuncunun transferini bitirmek için dün Düsseldorf’a uçtu. Görüºmenin ise bugün yapılacağı belirtildi.

‘Biri tamam, diğeri yolda’
Adnan Sezgin de, çalıºmalarının yoğun bir ºekilde sürdüğünü belirterek, isim vermeden, bir oyuncuyu renklerine kattıklarını, bir diğerinin de eli kulağında olduğunu söyledi. Sezgin, “Lincoln gibi bir yıldız transfer ederek yeni sezonda taraftarı yine heyecanlandıracak mısınız?” sorusunu ise, “Ekonomik olarak zor bir dönemde olduğumuz halde geçen yılki transferlerimiz ortada. Bu yıl da neden olmasın, bizim iºimiz hiç belli olmaz” diye yanıtladı.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&Catid=32&articleid=108038

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
33 yaşında kaleci ben daha genç bir kaleci bekliyordum olmadı şimdi 2 sene sonra gider bu adam neye yarar o zaman madem kalıcı bir kadro yapılıyor yapılsın düzgünce 33 yaşında adamı ne yapacağız

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aykut'a yazık ya. Adama hep 2. sınıf muamele yaptılar! Neyse ki vefalı çıktı ayrılmadı takımdan. Buna verilecek parayla forvet elınsın bence.

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
adnan sezginin bi transferi bitirdik diyodu yoksa bu olmasın

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim gözüm Mondragonda hala. Neyse gelecek kaleci inş. iyidir. Hayırlısı olsun.

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
souris46 dedi ki:
33 yaşında kaleci ben daha genç bir kaleci bekliyordum olmadı şimdi 2 sene sonra gider bu adam neye yarar o zaman madem kalıcı bir kadro yapılıyor yapılsın düzgünce 33 yaşında adamı ne yapacağız

33 Çokda yaşlı değil bir kaleci için, tecrübe olarak avantaj olarakta görüle bilir ..

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
warkortali dedi ki:
souris46 dedi ki:

33 Çokda yaşlı değil bir kaleci için, tecrübe olarak avantaj olarakta görüle bilir ..

tecrubeli dir ozaman bu kaleci

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bitirdik dediği sakaryadan Yaser Yıldız diye 20 yaşında bir gençmiş duyduğuma göre.. ayrıca bu kaleci çok yaşlı , bize uzun vadede işimizi görecek bir kaleci lazım yoksa aykutla devam etmek daha mantıklı..

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
vanquisher dedi ki:
bitirdik dediği sakaryadan Yaser Yıldız diye 20 yaşında bir gençmiş duyduğuma göre.. ayrıca bu kaleci çok yaşlı , bize uzun vadede işimizi görecek bir kaleci lazım yoksa aykutla devam etmek daha mantıklı..

ewet ya bu yasir yıldız olayı noldu

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
33 yaşında kaleci bence normal Forvet değil yani kaleci sonuçta ne koşcak ne gol atcak...