• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Askerlik te gelir

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Okadar yararlı bir konu oldugunu düsünmüyorum ama en azından bizden biseyler olsun .

Pazar günü izmir bornova 10. jandarma er egitim alayına teslim oluyorum . Benim sizde hakkım yokki helallik istiyim ama yinede hakkınızı helal edin.

Yaklasık 2.5 senedir sdn yi takip ediyorum 3.5 - 4 aydırda üyeyim cogu haberi de ilk olarak sizden ögrendim tesekkürler sdn tesekkürler arkadaslar görüsmek üzere

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Helal olsun. Şimdiden hayırlı teskereler...

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eywallah sagolun yerimiz iyi gerci vatan topragının heryeri aynı bugün izmir de askerlik yapan yarın hakkari dede yapabilmeli cok sagolun

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
asker ocağı peygamber ocağıdır hayırlısıyla git hayırlsıyla gel ama hakkıyla yap

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hayırlı tezkereler güle güle git güle güle gel.:):)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Helal Olsun ..Hayırlı Tezkereler

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eywallah kardeslerim sagolun bir yerde vatan sözü gectinmi gerisi zaten teferruattır.
iyi dilekleriniz icin cok sagolun

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sizin bu güzel yorumlarınızı alınca insanın gözü arkada kalmıyo biliyorki arkasında koskoca bir sdn ailesi var.Daha önce iki üc hack forumunda bulundum ama böyle güzel arkadaslık görmedim cok saolun arkadaslar

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
jandarmanın eğitimi biraz zordur ama usta birliğinde rahat edersin jandarmalık çok güzel bende askerdeyken jandarmaydım iyi havan oluyor..:D:D:D:D

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yani biliyorum aslında yada bilmesemde 4 sene profesyonel taekwando yaptım milli takımda musabakalara cıktım madalya alamadım o iste eksi bir taraf hertürlü üstesinden geliriz 1.87 boy 82 kilo daha neolsun be kardesim askerlik sorun deil yoksa siz ve sizin gibi dostlardan ayrılmak insanı biraz burkuyor

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
üzülme oda geçer belki ordu milli de musabakalara katılırsın.

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olabilir bak ben bunu hic düsünmemistim lisansı götürecegim zaten ama insallah olur.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bencede götür ben bilgisayar sertifikam sayesinde yazıcı olmuştum çok rahattım lisansını acemi birliğine götür seçmeler zaten orda oluyor ALLAH yardımcın olsun.

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ama söyle bir sey var 1 senedir antramansızım hamlamısızdır ama zannetmiyorum benden baska taekwandocu cıksın

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bencede fazla tekvandocu yoktur hakkında hayırlısı neyse o olsun.

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bide 3.5 yıllık garsonlugumuz var tabi meslek cok Allaha sükür