İnşallah hocam ya çok ihtiyacım var.Belli olmuyor çıkıyor. Bizim arkadaşa çıktı.
İnşallah hocam ya çok ihtiyacım var.Belli olmuyor çıkıyor. Bizim arkadaşa çıktı.
Çıkan arkadaşın mezun olduğu bölüm neydi acaba ?Belli olmuyor çıkıyor. Bizim arkadaşa çıktı.
İşlrtme.Çıkan arkadaşın mezun olduğu bölüm neydi acaba ?
Takım komutanlığı mı çıktı yoksa kantin vs gibi bir yerde muhasebede miydi ?İşlrtme.
Doğuda sınırına verdiler onu, masa başı değildi.Takım komutanlığı mı çıktı yoksa kantin vs gibi bir yerde muhasebede miydi ?
Teşekkür ederim abi sağolasın sadece biraz korkuyorum.Arkadaşım suyu akışına bırak,orasımı burasımı olur diye düşünme,askerlik eskisi gibi uzun değil,haklarınız çok(cep telefonu,ulaşım vs)neresi olursa olsun,yapın gelin,ben 18 ay jandarma olarak doğu Anadolu da yaptım(Erzurum),Telsiz muhabericiydim,o günlere bakınca sizler çok rahatsınız,şanslısınız,terör yok denecek kadar azaldı.
İnşallah hakkında hayırlısı olur
Korkma kardeşim,sayılı günlerdir,başladığını ,bittiğini bilirsin.Tek sen değilsin ,oraya varınca göreceksin zaten,Askerlik öncesi,sonrası vardır.MÖ.MS gibi,hayat bakış açında değişebilir.Teşekkür ederim abi sağolasın sadece biraz korkuyorum.![]()