MÜPTEZHELL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
4 5 gündür sdn deyim asistan oldum h.o alırım 

eyw teşekkürler
hayırlı olsun4 5 gündür sdn deyim asistan oldum h.o alırım![]()
teşekkürlerHayırlı olsun, rütbeden ziyade mesajlarınızın kalitesi daha önemli bu yüzden rütbelere pek takılmayın.
hayırlı olsun bende geçen ay Profesörlükten Dekanlığa terfi ettim alırım bir h.o4 5 gündür sdn deyim asistan oldum h.o alırım![]()
teşkürşerhayırlı olsun
OOO sanada h.o olsun inşallah rektör olursunhayırlı olsun bende geçen ay Profesörlükten Dekanlığa terfi ettim alırım bir h.o
hedefim Rektör olmak
:d inşallahsenden bir guru olmanı bekleriz ?
Yanlış anlamayın sizin aleyhinize bir şey söylemedim, samimi ve genel olarak konuştumteşekkürlerzaten hep kaliteli mesaj yazdım
teşekürler
herkese genel olarak söylediysen bende içindeyim ama :dYanlış anlamayın sizin aleyhinize bir şey söylemedim, samimi ve genel olarak konuştum![]()
inşallahOOO sanada h.o olsun inşallah rektör olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
:d inşallah
bence hedefi Profesör olmak La Casa de Papel'deki gibiTebrikler Asistan unvanından sonraki yeni hedefinizi öğrenebilir miyiz![]()
bende tel üzrerinde geliştircem telefonla ilgili hiç bişi bilmiyoruminşallah
benim zaten admin veya moderatör olma hedefim yok ben kendimi geliştirmek için buradayım eskiden ben bir İPhone'cuydum son 1 yıldır foruma takılmaktan telefon konusunda kendimi geliştirdim
valla bi lcdp gibi prof olurumTebrikler Asistan unvanından sonraki yeni hedefinizi öğrenebilir miyiz![]()
Hayırlı olsun, size katılıyorum.Hayırlı olsun, rütbeden ziyade mesajlarınızın kalitesi daha önemli bu yüzden rütbelere pek takılmayın.