Aşırı Anakart Isınması

serdaredition

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben yeni sistem topladım ve neredeyse 1 hafta olmadı özellikleri şu AMD FX™-8120 eight-core processor 3.10 ghz ekran kartı sapphire hd 7770 ve amd uyumlu msi 880GMS-E35 4gb 1333 mhz ram ddr3 ve 500 gb hdd 700watt power bendeki sorun şu pc normal olarak kullanırken hic bir sorun olmuyor ama oyun oynadıgım zaman 15 dk sonra pc tamamen kapanıyor topladıgım yere göturdum test sonrasında kapandı işlemciden dediler işlemciyi değiştirdim aynı model ama yine kapanıyor ve bir turlu bulamadılar ewde kendi cabalar sonrasında ısınan yerin chipset oldugunu buldum cok ısınıyor ve kapanıyor speed fan ile olctugumde 90 nı buluyor bu anakartı garantiye versem tekrar yaparmı geldiginde yada baska bir anakart önerirseniz mesela asus olabilir ısınmayanlardan simdiden tesekkurler (bazı pc satıcıları iyi anakartlar söyelemesine ragmen yinede guvenirlik duygusu vermiyor bence )

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şimdi msi ların genelinde zaten böle bir problem var sen birde buna amd işlemci takmıssın amd ısınma olayında zaten 1 numara yani 2 side sıcak benim tavsiyem asus alsaydın keşke neyse senin problemin zannederim anakart değil işlemcinin ve anakartın iyi bir şekilde soğutulmamasıdır fan durumunu yani kasayı soğut ozaman bir dene olmassa anakartı değiştir.. asus al

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
şimdi msi ların genelinde zaten böle bir problem var sen birde buna amd işlemci takmıssın amd ısınma olayında zaten 1 numara yani 2 side sıcak benim tavsiyem asus alsaydın keşke neyse senin problemin zannederim anakart değil işlemcinin ve anakartın iyi bir şekilde soğutulmamasıdır fan durumunu yani kasayı soğut ozaman bir dene olmassa anakartı değiştir.. asus al
MSI anakartlarının genelinde öyle bir şey yok lütfen ama :)

serdaredition

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cumartesi gunu asus anakart gelcek ins onda ısınmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
resul060606 hacı abı elınde duruyomu o deıstıgın ıslemcı ?