Asıl Bomba Haftaya

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray Transferde bombaları patlatmak üzere

Adnan Sezgin ve Haldun üstünel dünyaca ünlü bir yıldızla anlastıklarını açıkladılar ve Editör'müz Samet Doğan'nin Haldun Üstünel'le yaptigi görüsme sonrasi Forvet hattına dünyaca ünlü yıldızı 1 Hafta içerisinde renklerimize katabıleceğimizi söyledi. Bu Bilgi tamamen resmi kaynaklardan alınmıştır.

B_818_B_813_GSKLOGO_B(9).jpg

GS Tv'nin sitesinde yapılan bu açıklamadan sonra bu yıldızın ismi soru işareti olarak kafalarda kaldı.

Kaynak

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
maraton.com.tr 'nin de konuyla ilgili iddiası şu şekilde:

" Liverpool'un yıldızı Harry Kewell'ı renklerine katarak transferde bombayı patlatan Galatasasaray, bir dünya yıldızına daha kanca attı!..

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'ın, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Baptista'yı transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi!..

Bu transfer için yoğun çaba harcayan Polat'ın bu sabaha karşı saat 04.30'a kadar yıldız oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptığı ve bu konudaki gelişmelerin şu an için çok olumlu olduğu gelen haberler arasında... "

Galatasaray Yönetimi'nin Baptista gibi bir oyuncuyu Türkiye'ye getirip, getiremeyeceğini önümüzdeki günler gösterecek...
Kewell tranferinde "Fiyasko" bekleyen medyaya beklediği malzemeyi vermeyen yönetim bakalım bu sefer ne yapacak ?

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bakalım kısmet, Adnan Polat bi kaç gün önce "KİMSE BİZDEN YILDIZ TRANSFER BEKLEMESİN, BİZ YILDIZ TRANSFER ETMEKTENSE, YILDIZ OYUNCU ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ" şeklinde bir demeç vermişti, ancak büyük bir yıldız bugün imzayı attı, umarım bu demeç şaşırtıcı olur ve amacına ulaşır :)

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ligtv.com.tr ' de babtistayla gorustukleri yazıyodu

enturkteynmentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya neresi yıldız gelen oyuncunun ben adını yenı duydum ya bıraksınlar kandırmasınlar kendılerını yıldız oyuncu dediğin arda gibi olur

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
enturkteynmentx dedi ki:
ya neresi yıldız gelen oyuncunun ben adını yenı duydum ya bıraksınlar kandırmasınlar kendılerını yıldız oyuncu dediğin arda gibi olur

senin yıldız anlayısın farklıysa tamam ozaman

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
enturkteynmentx dedi ki:

anlaşılan senin futbolla pek alakan yok dostum, yıldız dediğin ronaldinho ve c.ronaldo ise, onların adını ananem bile biliyor ;D

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
nyoo dedi ki:
enturkteynmentx dedi ki:

anlaşılan senin futbolla pek alakan yok dostum, yıldız dediğin ronaldinho ve c.ronaldo ise, onların adını ananem bile biliyor ;D

aynen .d yada fenerlisin..:D

adnan baba babtistayla görüşmüş dün..eğer bu transfer olursa ... sonunu siz düşünün derim :)