Aşık Olmuşum :(

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Elim ayagım titrer...
Kalp atısım hızlanır...
Dilim dolaşır...
Kızarıp bozarırım, utanırım...
iki lafı bi araya getirip cümle kuramam...

her insan aşık oldugunda farklı belirtiler gösterir. bunu kendisi anlamasa bile hal hareketlerinden en yakın dostu anlar. hemen belli ederim kendimi. yüzüne bakamam kızarırım :$

sizdeki aşk belirtileri neler :$ aşık oldum bunu yaşadım (S)
varmı anlatmak istediginiz aşk hikayeleriniz (L) (L) :$ (S) (S)

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aşk nasıl anlatılır bilmiyorum ama şu aralar acısını çekiyorum :(
Onu gördüğüm anda kalbim çıkıyo sanıyorum ( 2 kere gördüm daha )
Şuan için belki karşılıksız ama ona söliyinceki hislerimi bende merak ediorum...
Aşk işte..!

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aşk öyle bir olgu ki, anlatılmaz hissedilir. anlatmaya çalışınca kelimeler yetersiz kalır.

önce ilk kez karşında görürsün onu. karnında birşeyler olur. anlamazsın ne olduğunu. sonra bir daha görürsün. aynı duygudur hissettiğin. karşındaki karşı konulmazdır senin için artık (adı aşk mı ne?). tanışırsın, arkadaşlığını ilerletirsin. sonra, evet, en güzel şey olmuştur artık. o senin, sen onunsundur. dünya mı? o zaten tozpembe değil miydi? geceler günleri, günler geceleri kovalar. bu sevda filizlenir, dallanır ve budaklanır. yoktur artık dünyada senin için bir başkası. bir başkası da ne demek, siz zaten bir olmuşsunuzdur. soluduğunuz hava birdir, yediğiniz yemek birdir, hissettiğiniz duygular birdir. derken, bir monotonluk başlar. aynı şeyler sürer gider epey zaman. bu birlikte gelgitler başlar. dalgalar şiddetlenir ve dev dalgalar oluşur. şayet birseniz üstesinden gelirsiniz o dalgaların ("ya değilse?" diye düşünmek bile ürkütücü. zaten bu en başından bir olmadığınıza işaret değil midir?). dalgalar durulunca, kontrol edersiniz kayıplarınızı. ufak da olsa kayıplar devam edersiniz yolunuza. engeller sizi güçlendirmiş, birbirinize daha sıkı bağlamıştır artık (buna da mantık denebilir sorarsanız). birgün, bu birliktelik de biter tükettiğiniz son nefesle. o zaman arkanızda bunu yaşatacak birileri varsa onlar da bu birliği başka birliklerde sürdürür ve bu böyle gider.

yoksa siz onun sizi sevebilme ihtimalini mi sevdiniz?

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
deli sormus delı ye ask nedır dıye delı demiş delıye ben niye delıyım diye .. :P

@LgOsS

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aşık oldum mu karnım acıkıyo ;D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende daha aşk nedir bilmiyom ama öğrencem azm ettim başaracam hissediyorum :D

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
too_late dedi ki:
titanyum dedi ki:
bende daha aşk nedir bilmiyom ama öğrencem azm ettim başaracam hissediyorum :D

Azmin elinden ne kurtulur :D

internetin başından kalkabilirsem bende aşık olmak istiyom
azim de war bende
ama beni internetin başından kaldırcak kimse yok :(

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@LgOsS dedi ki:
aşık oldum mu karnım acıkıyo ;D
böle bişeyi hiç duymamıştım :^)

trauma sana tavsiyem accık bi cevreni kolacan et :* en aznında dügünlere nişanlara git :D :D